Mihai Stroe, Antin & Mike Maiden lanseaza “Balada Interbelica”
2016-05-10 19:48:26

Ii stii pe Mihai Stroe, Antin (Constantin Durbaca) si Mike Maiden (Mihai Costin)? Sunt trei dj/producatori de pe scena muzicii elecronice din Romania, artisti care au dorit sa aduca un omagiu culturii romanesti, imbinand astfel soundul clasic de vioara cu accente moderne ale muzicii electronice. Inspiratia pentru piesa celor trei o constituie celebra balada pentru vioara a lui Ciprian Porumbescu, interpretata intr-o viziune proprie.

Proiectul “Balada Interbelica” a prins contur din dorinta de a aduce pe marile scene ale lumii o parte din sufletul artistilor. Soundul si stilul muzical pentru aceasta piesa a fost ales pentru a incanta un public cat mai larg.

“Pentru noi acest proiect reprezinta o parte din universul nostru muzical, iar ideile ce au dat nastere acestei piese au venit din pasiune pentru muzica electronica, astfel in piesa putem spune ca se regaseste cate o parte din fiecare.”, ne-au povestit cei trei artisti.

Piesa este semnata cu casa de discuri a lui Sean Norvis, SYL Recordings, si va aparea exclusiv pe Beatport in 10 May 2016 si in 1 Iunie in toate magazinele digitale. Piese este deja sustinuta de numerosi artisti internationali precum Richie Hawtin, Steve Lawler, Sam Divine, Steve ‘Butch’ Jones, Ferry Corsten, The Flash Brothers, Sergio Matina, Addal, Ross Prini, Cristian Poow, Lonya, Alessandro Cavaceppi, Mario Ferrini, Alessandro Lippi (DJ Mag Italy), Sean Norvis, Stefano Munari, Nick Fiorucci, Staffan Thorsell, Stefano Peruzzi, Ross Prini, Ear One, Dj Mentol, Kiss Fm (Ukraina).

Asadar, hai sa ascultam impreuna “Balada Interbelica”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *