MIKA a lansat single-ul YO YO
2022-05-14 18:45:00

MIKA a lansat single-ul “YO YO”. „Am vrut să scriu o melodie care să te facă să plângi și să dansezi în același timp. O melodie care să facă lumea, în toată asprimea ei, să se simtă mai bine. Ceva care va fi mereu acolo pentru a te consola. Am scris asta pentru tine, în timp ce asculți în camera ta sau într-un club: nu contează, este vorba doar despre tine”, a declarat Mika.

În continuare, el va fi co-găzduitor al festivalului Eurovision de renume mondial. În timpul finalei Eurovision din 14 mai, el va oferi ceea ce promite a fi o performanță de neuitat a hit-urilor sale și prima interpretare a noului single „YO YO” unui public internațional estimat să depășească 180 de milioane de oameni.

MIKA, cunoscut pentru melodiile sale vibrante și vocea clasică, folosește muzica pentru a uni o comunitate, mai ales pentru a intra în legătură cu cei care simt că sunt străini. Lucrările sale sunt inspirate de experiențele personale la maturitate și în copilărie, când muzica era singura lui sursă de speranță. Anul trecut, provocarea virală Grace Kelly a lui MIKA, care are aproape 40 de milioane de vizualizări pe TikTok, reflectă perfect capacitatea sa magică de a crea spațiu pentru ca oamenii să-și împărtășească adevărul, folosind puterea muzicii pentru a evoca empatie. MIKA se apropie de tot ceea ce face.

Născut Michael Holbrook Penniman Jr. în 1983, ca al treilea dintre cei cinci copii, MIKA a început lecțiile de muzică la șapte ani. Învățând să cânte la pian și să scrie cântece în timp ce arăta o gamă vocală din altă lume, MIKA a devenit rapid un tânăr virtuoz. Succesul muzical al lui MIKA a început odată cu lansarea single-ului său de succes, „Grace Kelly”. Single-ul a fost prezentat pe albumul său de debut, “Life In Cartoon Motion”, care a ajuns direct pe locul 1 în Marea Britanie și în alte 11 țări, vânzându-se în peste 8,3 milioane de copii în întreaga lume și strângând 2,8 miliarde de stream-uri.

De la debut a lansat alte 4 albume de lungă durată, vândute în milioane de exemplare: “The Boy Who Knew Too Much”, “The Origin of Love”, “No Place In Heaven” și “My Name Is Michael Holbrook”. În plus, MIKA nu numai că a câștigat un Brit Award pentru British Breakthrough Act, dar a fost și nominalizat la Grammy, MTV Europe Music Awards, Capital Radio Awards și World Music Awards. În plus, show-ul său de pe RAI a câștigat prestigiosul premiu Rose D’or pentru cel mai bun serial de divertisment în 2017. În plus, a fost antrenor la The Voice din Franța și judecător la XFactor Italia timp de șase ani și a a găzduit propria emisiune radio BBC2 „The Art of Song”.

În urma exploziei devastatoare din Beirut, Liban din 2020, MIKA a decis să-și onoreze moștenirea libaneză organizând un concert caritabil online în sprijinul victimelor exploziei. „I Love Beirut” a prezentat spectacole invitate din întreaga lume, inclusiv Kylie Minogue, Rufus Wainwright, Salma Hayek, Mashrou Leila, Laura Pausini și Dana Paola. Rezultatul a fost un film cu adevărat uluitor, cu fani care s-au conectat dintr-un record de 106 țări de pe tot globul și au strâns un total uluitor de peste 1 milion de euro pentru caritate.

MIKA a lucrat, de asemenea, cu compozitorul și dirijorul de renume mondial Simon Leclerc pentru a interpreta versiuni orchestrale ale numeroaselor sale hit-uri la Montreal, Como și cel mai recent 2 spectacole sold out în octombrie 2021 la Philharmonie de Paris din Franța.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *