Milan lanseaza o noua piesa, Secret Keeper, alaturi de Costex!
2021-11-04 16:30:43

Speram ca stiti sa pastrati bine secretele, dar nu si atunci cand vine vorba de o noua piesa lansata de Milan! Secret Keeper vine cu un vibe fresh, energic, alaturi de Costex, care ajunge intr-o zona muzicala total noua cu aceasta ocazie.

Expresivitate? Potential de repeat? Piesa care intr-adevar sa se alinieze la ceea ce ascultam in 2021? Secret Keeper bifeaza cu gratie toate aceste aspecte, iar poate cel mai important dintre cele ce au ramas nementionate este insusi faptul ca este primul clip pe care Milan il si produce.

Ne dorim sa nu va tradati niciodata prietenii pentru ca, asa cum spun si versurile piesei,
the pain won’t end / broken trust hurts / more than broken ribs. Ceea ce nu e deloc placut si, din pacate, cu totii am trecut la un moment dat prin acest sentiment.

“In 2017, “Secret Keeper” urma sa faca parte dintr-un EP electro-pop, însa proiectele au luat o intorsatura noua. Anul acesta, am refacut tot acest proiect de la 0, alaturi de Costex, dorindu-mi foarte mult sa-mi maresc discografia, lansand melodia cu cel mai puternic mesaj de pana acum. Titlul ironizeaza un cliseu social si anume tradarea increderii intr-o prietenie, din gelozie si expunerea secretelor in afara grupului de prieteni. Rautatea facuta in mod intentionat m-a modificat intr-un mod pozitiv si am reusit sa-mi vindec trauma prin arta.
Este primul videoclip produs de mine, cu implicarea prietenilor mei Gwyneth Sabau si Rus Vlad. Alaturi de ei am reprodus vizual subiectul piesei, in formatul unui teaser de serial. Mesajele aditionale lasate prin piesa puncteaza subtil momente cheie din experienta traita. Mesajul videoclipului si al piesei este unul subliminal. Daca vrei sa afli mai mult trebuie sa pui totul cap la cap pentru a intelege. Drama se deruleaza in spatele aparentelor.
Mi-am dorit ca ideea sa atraga in proiectul videoclipului doar tineri cu initiative fresh, astfel reusind sa formez o echipa prin care sa exploatam impreuna aceasta zona creativa. Iar proiectul actual este doar inceputul.”

“Ma bucur ca am reusit sa-mi ies din zona de comfort si ca am luat parte la acest proiect impreuna cu Milan. Trapul e doar unul dintre stilurile pe care vreau sa le abordez, sper sa revin cu cat mai multe proiecte house.”, adauga Costex.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *