Milky Chance, prezenti la festivalul Catedral, din Iasi, lanseaza single-ul Synchronize. Cand esti indragostit si simti o sincronizare perfecta cu cineva, nimic nu mai conteaza
2022-05-21 22:37:00

Milky Chance, duo-ul german cu piese care au atras peste 5 miliarde de streamuri, lansează „Synchronize”. Piesa începe cu un refren în note majore, înainte ca soundul să-i transporte pe ascultători pe un ring de dans.

„Synchronize” este o piesă cu o sensibilitate aparte și cu o abordare specifică, respectând, astfel, rețeta care a propulsat Milky Chance spre faima globală.

Echilibrând teama existențială și idealismul sentimental în egală măsură, noul single al Milky Chance, „Synchronize”, reprezintă o adaptare perfectă a vremurilor pe care le trăim, o combinație de speranță și disperare, frică și dorință, angajament și evadare. Aranjamentul piesei este în același timp vintage și modern, o combinație între soundul anilor ’60 și ritmurile electro-pop.

Toate aceste elemente conturează o interpretare exactă a conexiunii umane în fața distrugerii mediului.

„Când ești îndrăgostit și simți o sincronizare perfectă cu cineva, nimic nu mai contează”, a spus chitaristul și vocalistul Clemens Rehbein. „Îngrijorările și anxietățile pur și simplu dispar, iar tot ce rămâne este dragostea”.

„De cele mai multe ori doar noi doi scriem și producem”, a precizat basistul și percuționistul Phillipp Dausch. „Dar am lucrat cu un alt duo de compozitori și producători numit DECCO pentru <<Colorado>> și am avut o chimie foarte bună în studio, așa că am știut că vrem să colaborăm din nou pentru <<Synchronize>>. Muzica este despre comunicare și conexiune, iar atunci când lucrăm cu alte persoane ajungem să cunoaștem lucruri despre noi pe care nu le-am explorat înainte”.

Videoclipul piesei „Synchronize”, produs de Marie Schuller, îi inițiază pe băieții de la Milky Chance într-un cult al Apocalipsei, în timp ce fenomene astrologice bizare luminează cerul.

„Synchronize” vine după un an incredibil pentru Milky Chance. Single-ul „Colorado” a devenit rapid un hit recunoscut la nivel international și a ajuns în Top 5 Alternative Radio. De asemenea, piesa a putut fi auzită la Jimmy Kimmel Live! Și la The Kelly Clarkson Show.

Trupa Milky Chance, cu aproape 10 milioane de ascultători, lunar, doar pe Spotify, și sute de milioane pe YouTube, este prezentă la festivalul CATEDRAL, care are loc în 20 și 21 mai în Iași, în cadrul Romanian Creative Week.

Primul single lansat de Milky Chance este „Stolen Dance”, lansat în aprilie 2013, care a ajuns rapid pe locul #1 în topurile din mai multe țări, inclusiv Austria, Franța, Belgia, Elveția, Polonia, Cehia și Ungaria.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=DF6JhvbSMxs#video_1

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.