Milli Vanilli vine la cea de-a doua ediție We Love Music Festival, de la Platoul Fețeni - Râmnicu Vâlcea
2023-02-24 14:01:00

Încă un nume important se alătură artiștilor care urcă pe scena We Love Music Festival, de la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. Milli Vanilli, artistul cu cea mai controversată poveste vine în România pentru un super recital, la cea de-a II-a ediție a festivalului We Love Music Festival.

O nouă aventură se anunță vara care urmează, pentru toți iubitorii de muzică – We Love Music Festival! Line-up–ul celui de-al doilea sezon We Love Music Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023 se anunță a fi din nou de zile mari.
Organizatorii Sprint Music au dezvăluit primele nume de artiști internaționali care urmează să urce pe scenă: East 17 și Mr.President. Iar lor li se va alatura Milli Vanilli care va face show si va canta cele mai cunoscute piese lansate, dintre care amintim “Girl You Know It’s True”, “Baby Don’t Forget My Number” (1988), “Girl, I’m Gonna Miss You”, “Bame It On The Rain” (1989) sau “All Or Nothing” (1990).

Milli Vanilli, o poveste controversată
Milli Vanilli a fost o formație muzicală activă între anii 1988 și 1998. I-a avut ca membri pe Fab Morvan și Rob Pilatus. Formația Milli Vanilli a avut o existență învăluită în controverse. De fapt, Frank Farian a înființat Milli Vanilli, alături de soliștii Charles Shaw, John Davis, Brad Howell și Linda Rocco. Deși erau foarte talentați, nu aveau o imagine scenică suficient de convingătoare. De aceea, pentru a asigura succesul comercial al proiectului, Frank Farian i-a angajat pe Fabrice Morvan și Robert Pilatus, doi tineri manechini și animatori pe care i-a descoperit într-un club din Berlin. Adevărații interpreți cântau în culise iar cei doi manechini dansau și făceau playback pe scenă, în fața publicului. Drept urmare, când s-au aflat aceste amănunte, le-a fost retras Premiul Grammy primit în 1990, iar Fab și Rob s-au despărțit.

În acest moment doar Fabrice Morvan mai face parte din grup și va urca pe scena We Love Music Festival, de la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea.

20 de artiști vor urca pe scenă și vor face senzație cu super hiturile lor. Se anunță din nou o ediție de colecție a festivalului We Love Music!

“A doua ediție din We Love Music Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea. Pentru început, anunțăm: East 17 și Mr. President!”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție. “Vor urma și alte surprize. Vor fi, cel puțin, 20 de artiști, care vor face o atmosferă incendiară și care ne vor aduce aminte de perioada de glorie a muzicii pop și a muzicii dance. Anul acesta avem trei seri de festival: 18, 19 și 20 august. Biletele se pot găsi pe iabilet.ro(https://www.iabilet.ro/bilete-we-love-music-81428/). În momentul de față, biletele sunt într-o etapă de pre-sale, adică la cel mai bun preț pentru cumpărător. Pe măsură ce ne apropiem de data festivalului, biletele se vor scumpi, treptat. Așa că, recomand celor care vor să aibă parte de experiența We Love Music Festival să-și procure biletele din timp. Și, în același timp, să își găsească locurile de cazare. Pentru că, anul trecut, deja, de la data de 1 august, nu au mai fost camere disponibile în niciun hotel din Râmnicu Vâlcea și din proximitate”, au mai adăugat organizatorii care au așteptări mari de la acest festival care promite mult.
“Line-up-ul va fi anunțat pe parcursul următoarelor săptămâni. Artiștii vor fi spectaculoși. Îmi permit să spun că unii dintre ei sunt legendari pentru publicul din România și nu numai. Pentru că sunt artiștii care au făcut, cu adevărat, publicul să vibreze în perioada anilor ’80, ’90, 2000. Niciodată nu m-am gândit să opresc vreun proiect, după ce l-am început. Așa că, acest festival, probabil, va avea atât de multe ediții cât, nu știu… Poate cât Cerbul de Aur!”, a mai adăugat Marius China de la Sprint Music, unul dintre cei mai iubiți oragnziatori de spectacole din lumea artiștilor.
Ambasadorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd.
Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project și mulți alții au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de nedescris.

Pregătirile pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival au început, iar biletele Early Bird au fost puse în vânzare. Dacă și tu te regăsești printre iubitorii de muzică doritori de a se reconecta cu natura lor muzicală, atunci ediția a II-a We Love Music Festival din vara anului 2023 este de neratat.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *