Mira și Raluka & Balkanic Project vin la Craiova, de Revelion
2023-12-21 11:38:24

Craiovenii vor sărbători trecerea între ani alături de mari artiști ai muzicii românești. Mira, Raluka și Balkanic Project, The Southern Cockroaches vor urca pe scena amplasată pe strada A.I. Cuza, zona Universitate, duminică, 31 decembrie 2023, începând cu ora 21.00. Evenimentul va fi animat și prezentat de MC Tom Crîngureanu și DJ Emil Safta.

 

MIRA este una dintre cele mai îndrăgite voci feminine din ultimii ani. Succesul ei depășește granițele țării cu hit-uri precum „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (feat. Vescan), „Fete din Balcani” (feat. Corina & Skizzo Skillz), „Uit de tine”, „Inimă nebună” (feat. DJ Project) și „Străzile din București” (feat. Florian Rus), „Cheia inimii” (feat. DJ Project) care au intrat direct în topuri și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Raluka, una dintre cele mai puternice voci din România, recunoscută de către public pentru timbrul său vocal special și pentru show-urile ei spectaculoase, a cucerit publicul autohton cât și pe cel internațional încă de la primul single. Ocupând primele locuri în topurile muzicale românești, Raluka a reușit să își formeze un public numeros, care a urmat-o pe parcursul întregii cariere. Raluka a colaborat, de-a lungul timpului, cu artiști cunoscuți precum Connect-R, DJ Sava, Killa Fonic, Nosfe, Faydee, Alina Eremia și Juno.

 

The Southern Cockroaches este o trupă de blues originară din Craiova. Înființată în 2016, membrii trupei au făcut senzație pe scena muzicală locală cu interpretările lor pline de suflet și energie blues. Trupa este alcătuită din muzicieni talentați, fiecare aducând propriul lui stil și pricepere, pentru a crea un sunet dinamic.

Până la startul marii petreceri de Revelion, cei care doresc să petreacă trecerea anilor în Cetatea Băniei au ocazia să viziteze Târgul de Crăciun, care îi așteaptă, în fiecare zi, cu bunătăți și surprize pentru toate gusturile și vârstele.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *