Mircea Eremia lansează Iubirea ta. Ce fel de iubită își dorește artistul lângă el pe viitor
2022-04-24 19:49:00

Simpaticul și talentatul solist Mircea Eremia revine în forță împreună cu Balkanika Records și lansează videoclipul piesei “Iubirea ta”. Cui se adresează piesa ce mesaj transmite cu aceasta, artistul ne lămurește în continuare.

Mircea Eremia este la a doua colaborare cu Balkanika Records pentru piesa “Iubirea ta”. “Eu am scris textul pentru această piesă, “Iubirea ta”, muzica este făcută de mine, alături de Andy Robert (Any1) și Ovidiu Junghiatu (Park Place), iar de Mix/Master s-a ocupat de Andy Robert (Any1). Melodia o lansez în colaborare cu Balkanika Records alături de care am o frumoasă colaborare. Ce vreau să transmit prin “Iubirea ta” este cât de importantă este de fapt iubirea, cât de mult poate să conteze o persoană în viața cuiva și cât de mult te poate ghida aceasta și ajuta în a fi mai bun, atât cu tine cât și cu cei din jur. Este important să îți găsești liniștea sufletească!”, povestește Mircea Eremia.

Chiar dacă deocamdată nu este implicat în nicio relație, artistul știe ce fel de femeie își dorește lângă el. “Îmi plac fetele inteligente, iubitoare, atente la detalii, comunicative, elegante!”, a mai completat artistul pe care sărbătoarea Paștelui îl va prinde în familie. “Sărbătorile de Paște le petrec cu familia, de fiecare dată ne strângem la masă cu toții, depănăm amintiri, mergem la biserică, normal că o să fac și schimb de cadouri de sărbători împreună cu sora mea, Alina”, a mai completat artistul care s-a reinventat recent pe plan muzical și a ales un stil care rupe trendingul!

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *