Miryam are parte de un Doctor în iubire - M-am gândit că ar fi prea ușor
2022-03-11 16:23:00

Noul an pare profitabil pentru îndrăgita interpretă Miryam, care după ce a participat la Eurovision cu melodia “Top of the Rainbow” și a lansat “Fistic”, acum este gata de lansarea unui nou single. Este vorba de “Doctor în iubire”, o melodie care te va face să uiți de toate problemele.

Îndrăgita interpretă face slalom prinre genuri muzicale și surprinde cu vocea sa versatilă, căci de la piese rock la melodii cu influențe din folclorul autentic românesc, Miryam știe să abordeze orice stil, să interpreteze orice. Iată că acum s-a lansat |,,Doctor în iubire”, piesă înregistrată în studiourile Balkanika Records. “Când mi s a trimis melodia, încă de când am citit titlu am devenit curioasă cum se aude ,,Doctor în iubire”. Ce bine ar fi să existe așa ceva. Doctorul ți ar prescrie o pastilă și nu ai mai suferi niciodată din dragoste. Chiar la asta m am gândit, însă am zis că ar fi mult prea ușor. Muzica și textul piesei sunt făcute de Midas MNL.

Videoclipul piesei a fost realizat de Claudiu Stan și pe styling am lucrat cu Ionuț Dimache. Una din ținute a fost de doctoriță însă am avut mici probleme cu ea căci la început mi se părea că este prea mică. Pe platoul de filmare m-am simțit foarte bine. Totul a mers bine și repede, am avut o energie bună pentru că am avut lângă mine o echipa frumoasă. Pentru mine contează foarte mult vibe ul oamenilor cu care lucrez. Mă bucur că facem treaba bună și vor mai există multe surprize în viitorul apropiat”, a mărturisit Miryam.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *