Miryam dă lovitura cu Gas, Gas, Gas - Nu poți sta pe loc, îți fug picioarele instant, indiferent unde te afli, îți vine să dansezi
2022-09-16 17:35:00

Sfârșitul de săptămână aduce cu el evenimentele și bucuria de a petrece însă iată că de data aceasta mai vine cu ceva. Cu lansarea unei piese speciale care te face să sări de pe scaun și să dansezi. Noul proiect muzical se numește “Gas, Gas, Gas” și Miryam este cea care te invită la petrecere.

Miryam și Sprint Music te invită la dans după ce au lansat cea mai antrenantă piesă a anului “Gas, Gas, Gas” la care a lucrat cu Ovidiu Junghiatu (ParkPlace) și produsă de Andy Robert (Any1), ,,Piesa e bombă! Nu poți sta pe loc, îți fug picioarele instant, indiferent unde te afli, îți vine să dansezi. Melodia a fost compusă de Ovidiu Junghiatu (ParkPlace) și produsă de Andy Robert (Any1), cu care eu am mai colaborat în trecut pentru “Carusel”. Din dorința de a scoate ceva diferit de ceea ce există în acest moment pe piața, dar totuși să încerc să păstrez trendul, am vorbit cu Ovidiu să-mi compună o piesă prin care să combinam puțîn balcanic, puțîn țigănesc și ceva cu tentă moldovenească. După câteva zile mi-a trimis un demmo. Eram cu niște prieteni la o terasă. Nu mi-a venit să cred, de cum am dat play mi a sărit inima. Mi-a dat o stare de bucurie și un vibe super pozitiv. Am zis DAAAA. Nu am răbdare, vin mâine la studio să trag piesă. Am făcut și un videoclip la această piesă alături de băiețîi din band, regizat de Osaka Pictures. La filmări a fost mare dans, mare petrecere. Atât eu, instrumentiștii cât și dansatoarele ne-am simțit foarte bine. Pur și simplu …noi ne distrăm și eram filmați. Să tot faci clipuri așa. Am avut și niște ținute mai speciale în care trebuie să recunosc că m am simțit chiar bine. Sunt fan pălării și am acasă toate culorile. Nici la clip nu mi-au lipsit. Ely Adam este cea care are grijă că eu și băieții să fim frumoși. În încheiere vreau să mulțumesc întregii echipe pentru susținere și mai ales lui Marius China, datorită căruia sunt în acest proiect minunat. A văzut ceva în mine și ii mulțumesc pentru asta”, spune încântată Miryam. Va invităm să dați share și play.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *