Misha Miller- eveniment spectaculos pentru lansarea piesei "Brațele tale"
2023-11-20 21:20:53

Misha Miller a uimit în cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc la ARCUB, dezvăluind videoclipul celei mai recente piese – “Brațele tale”.

La eveniment au fost prezenți invitați din industria muzicală și radio alături de artiști cunoscuți precum: Inna, Alexandra Stan, Manuel Riva, Bitza, Tino Furtuna (Holograf), Florian Rus, Eneli, Alex Parker, Radu-Ștefan Bănică, Bianca Tilici, Amedeo, Aria Moon, Sabrina Stoica, Criss Blaziny  care au venit să sărbătorească această lansare.

Cu peste 150 de invitați, inclusiv reprezentanți din mass-media, Misha Miller a creat o seară memorabilă pentru toți cei prezenți. “Brațele Tale” promite să devină următorul hit la radio, continuând tradiția Mishei Miller de a oferi publicului său muzică autentică și povești captivante.

 

 

Regizat de Ioana Stan, DOP – David Mocan, Produs de Tag Cinematography, Make-Up – Oprișan Anca, Hair – Cătălin Manolache, Styling – Miruna Miu, videoclipul “Brațele Tale” redă povestea complexă a unui cuplu. Misha Miller transmite prin intermediul imaginilor emoții puternice, exprimând durerea și iubirea într-un mod autentic. Videoclipul captează perfect esența piesei și îmbogățește experiența auditivă cu o dimensiune cinematică.

Seara a fost una specială pentru Misha Miller deoarece a primit discul de platină pentru hitul său anterior, “Un minut”. Piesa a devenit cel mai difuzat single la radio în primăvara-vara anului 2023, consolidând poziția sa în industrie și aducându-i recunoașterea meritată pentru contribuția sa muzicală.

Înaintea acestui moment, Misha Miller a ridicat sala în picioare cu o prestație spontană în care a cântat “Brațele tale” și “Un minut”, mulțumind emoționată persoanelor care au venit să o susțină.

Piesa “Brațele Tale” a fost scrisă într-un camp musical dedicat Mishei Miller. Cu o poveste profund personală, cântăreața își transmite trăirile și emoțiile printr-un mesaj sincer, ilustrând momentele în care simte nevoia să se regăsească în brațele persoanei iubite, chiar și atunci când distanța este resimțită și apropierea este imposibilă.

Piesa este disponibilă pe principalele platforme muzicale de vineri, 17 noiembrie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *