Miss Mary lanseaza cel mai nou single: "FIND ME!"
2016-06-23 16:18:50

O cautare continua, un scenariu cu nuante dramatice, dar care completat de piesa cu accente deep-house, creeaza o poveste echilibrata si plina de mister, “Find Me” este titlul celui mai nou single, semnat Miss Mary.

“”Find me” a luat nastere anul trecut in studio. Am uitat repede de ea; m-am luat cu facultatea, alte proiecte… Pana de curand, cand Cristian Eberhard, producatorul piesei, mi-a prezentat o noua varianta. Bineinteles ca n-am mai stat pe ganduri; am facut versurile si ne-am hotarat sa o lansam.
Este si o provocare pentru mine! Difera mult de stilul pe care l-am abordat pana acum si vine la pachet cu un videoclip pe gustul meu, marca The Others Studio.”, spune artista.

Miss Mary canta de cand se stie. A inceput sa ia lectii de canto de la 10 ani, iar de atunci s-a indragostit de-a dreptul de tot ce inseamna lumea muzicala. In special de stat. Statul in studio pana la ore tarzii adica… Și mai mult decat atat, isi si lasa amprenta in fiecare activitate la care participa.

Pai cum sa plec acasa, fara sa contribui si eu macar cu un cuvintel acolo… Fiecare piesa imi poarta amprenta! In fiecare piesa, ramane o bucatica din mine!

Miss Mary este o personalitate prezenta in piata muzicala romaneasca, ultima ei prestatie fiind “Parfum de jar”, in colaborare cu Glance.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitei Miss Mary, “Find me”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *