Miss Mary lansează un nou single și videoclip, "Pe numele tău", în colaborare cu Uddi
2016-10-06 22:47:00

După succesul ultimelor două single-uri, “Lacrimi din stilou” (6 milioane de vizualizări pe Youtube) și “Parfum de jar” (4 milioane de vizualizări pe Youtube), Miss Mary revine cu un nou single, “Pe numele tău”. Produs de Panda Music (George și Marius Dia), piesa reprezintă o frumoasă poveste de dragoste care ia sfârșit dintr-o dată, în colaborare cu Uddi, artist cunoscut pentru hiturile “Ipotecat”, “Aseară ți-am luat basma” sau “Prietena ta”.

Filmările videoclipului, regizat de Liviu Crăciun și The others, au durat o zi întreagă, iar în cadrul său vedem o altfel de Miss Mary, cu o imagine mult mai feminină și mai matură decât ne-a obișnuit artista până acum.

“Este cea mai sinceră piesă a mea. “Pe numele tău” este piesa de care mă simt cel mai legată, încă de când am început să fredonez primele acorduri… Povestea ei este una tristă, a femeii care lasă totul pentru barbatul pe care îl iubește, însă acesta o înșală.
Cu Uddi m-am înțeles de minune și am colaborat foarte bine. Am mare încredere în acest single și sper ca și fanilor noștri să le placă și să înțeleagă povestea”, a declarat Miss Mary.

‘Pe numele tău’ e o piesă cu emoție, de toamnă, la care am lucrat alături de oameni faini și talentați. Miss Mary e o artistă cu mare potențial! Mă bucură această colaborare și sper ca piesa să ajungă la sufletele voastre!, a completat Uddi.

Așadar, vă invit cu drag să urmărim împreună clipul, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *