Momente de fericire extremă pentru un cunoscut cuplu din muzică! S-au căsătorit civil: "O zi care va rămâne întipărită în inimile noastre" / FOTO
2021-09-15 12:24:22
Marți, 7 septembrie, unul dintre cele mai iubite cupluri din muzica populară s-au căsătorit. Cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile din Baia-Mare și au spus cel mai hotărât “Da!” din viața lor. Cei doi artiști au publicat și primele fotografii de la fericitul eveniment. Avem primele declarații!
 
Ceremonia a fost restrânsă, alături de familie și câțiva prieteni apropiați. Bogdan Raul, un celebru saxofonist din Maramureș, și-a cerut în căsătorie iubita, în ajunul Crăciunului, chiar anul trecut, după o relație de 2 ani. Bogdan Raul și Andreea Ciocotișan s-au cunoscut unde altundeva decât pe scenă, căci muzica este cea care le-a unit destinele, speră ei, definitiv. O operație la ochi pe care a suferit-o Raul în urmă cu doi ani i-a apropiat atât de mult pe cei doi încât astăzi formează unul din cele mai invidiate cupluri ale folclorului românesc.
 
Iar, pe 7 septembrie, cei doi au devenit soț și soție. Cei doi artiști au publicat primele imagini de la cununia civilă. Andreea a optat pentru o rochie elegantă albă, cu părul prins coc și câteva bucle lejere și un machiaj discret, în timp ce cunoscutul saxofonist a ales un costum elegant simplu de culoare neagră. Cei doi au radiat de fericire, iar fanii n-au contenit cu urările de bine la adresa lor.
 
“Pentru noi, ziua de 7 Septembrie va rămâne întipărita in inimile noastre ca o amintire frumoasa, ziua in care am spus “DA”, ziua in care noi am devenit o familie, un întreg.  Am avut emoții, e firesc, a fost un pas important pe care l-am făcut împreuna, iar faptul ca am văzut familia și prietenii alături de noi ne-au emoționat și ne-au bucurat și mai mult! Desigur, ne gândim sa facem și marea petrecere anul viitor, dar încă nu am început organizarea evenimentului. Lumea ma va putea găsi in continuare pe rețele de socializare cu numele “Andreea Ciocotișan” însă evident mi-am schimbat numele, este dorința de a-mi exprima devotamentul, respectul sau iubirea față de soțul meu. Am organizat și o mică petrecere după starea civilă, acasă, cu nașii, parintii, bunicii, frații și surorile noastre și finii noștri. Am vrut sa fie ceva simplu, sa nu fie ceva formal, și lumea chiar a fost relaxata și s-a simțit bine”, ne-a declarat fericită cunoscuta cântăreață de muzică populară.  
 
E o diferență de 10 ani între ei, dar asta nu e o piedică
 
Chiar dacă e o diferență de 10 ani între ei, nu pare să conteze, ba chiar amândoi consideră că este un mare plus pentru relația lor. Diferența de 10 ani dintre ei nu i-a speriat. Andreea consideră că e un plus faptul că Raul este mai mare decât ea și îl vede mai mult ca pe un simplu iubit. Tinerei îi sclipesc ochii de fiecare dată când vorbește despre partenerul ei și are și astăzi fluturi în stomac. Artista susține că pentru ea Raul este mentor și un exemplu de urmat în viață, că are multe lucruri de învățat din experiența sa vastă mai ales în domeniul muzical. Chiar dacă e mai mică cu 10 ani decât el, pentru Raul Andreea este o fată matură, una care l-a surprins în mod plăcut, căci dacă nu avea anumite calități cu siguranță nu s-ar fi uitat la ea.
 
„La început vedeam asta o problema. Mă gândeam ca la 18 ani ce poate gandii Andreea. Pustoaica cu fluturi în stomac. Dar m-am înșelat. Se văd foarte bine întipăriți cei 7 ani de acasă și o maturitate la care nu mă așteptam. Clar în experiența vieții am cunoscut fete fel de fel. Ea este diferită. Știe foarte bine ce vrea și aici ne potrivim perfect pentru ca dincolo de toate cariera, muzica, hobby, familia este țelul nostru”, declara recent saxofonistul Bogdan Raul.
 
Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *