Moneybagg Yo a lansat mixatape-ul Hard To Love
2023-06-02 15:53:06

Moneybagg Yo a lansat mixatape-ul “Hard To Love”. După ce a declanșat o furtună de entuziasm și speculații când a anunțat data lansării sale – și la doi ani după cel mai recent proiect al său – Bagg s-a întors mai concentrat ca niciodată.

Mixtape-ul a fost precedat de o scrisoare lungă postată pe contul său de Instagram. „Am câștigat și pierdut mai mult decât am crezut vreodată că voi avea”, a scris Bagg, „și nu am avut altă ieșire sigură pentru toate emoțiile și gândurile întunecate care au venit cu asta, în afară de a face muzică.” Acest tip de onestitate este caracteristica definitorie a Hard To Love. Certified Speaker a distribuit diverse single-uri, inclusiv „Quickie”, „Motion God”, „On Wat U On”, apreciata sa colaborare cu partenerul de label, GloRilla și, cel mai recent, „Ocean Spray”. Mixtape-ul include, de asemenea, „Keep It Low”, colaborarea cu Future, precum și colaborări suplimentare cu Fridayy, YTB FATT, Shott Off și Lil Durk.

Înainte de Hard To Love, Moneybagg Yo a împărtășit albumul său de top, A Gangsta’s Pain, care a fost al patrulea cel mai bine vândut album rap din 2021. Pe lângă faptul că albumul său a ajuns pe locul 1, el a ajuns pe primul loc în topurile radio de patru ori consecutiv cu „Said Sum”, „Time Today”, „Wockesha” și „Scorpio”.

În doar câțiva ani, Moneybagg Yo s-a consolidat drept una dintre cele mai irezistibile voci din club și de pe străzi. Rapperul a fost, de asemenea, nominalizat la Billboard Music Awards și iHeartRadio Award și a colaborat cu vedete de top precum Kanye West, 2 Chainz și YG. Cu Hard to Love, el adaugă un alt capitol captivant discografiei sale stelare.

HARD TO LOVE TRACKLIST:
1. They Say
2. Keep It Low ft. Future
3.F My BM
4. Ocean Spray
5. Lies ft. Fridayy
6. Sholl Is
7. Still
8. Free Lil A (Interlude)
9. Hurt Man
10. Shot Off Gumbo ft. YTB FATT x Shott Off
11. No Show
12. Where Ya Bih @
13. Goin Thru It
14. Rock Out ft. Lil Durk & YTB FATT
15. Super Wet
16. Motion God
17. Nun Like Me
18. Quickie
19. On Wat U On ft. GloRilla
20. More Sick

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *