Moneybagg Yo a lansat Quickie
2022-12-11 20:56:17

Moneybagg Yo a lansat “Quickie”. Artistul a lăsat fanii să aștepte tot anul pentru muzica nouă. Până în 2021, știm că Bagg are o producție prolifică, cu numeroase proiecte pe an. Cu toate acestea, A Gangster’s Pain a marcat o nouă eră în cariera lui Bagg, una în care prezența lui este la fel de simțită în top 40 de radio, precum și în cluburile de striptease și pe străzi.

Pare puțin probabil ca Bagg să vină cu un buzzer de ultim moment înainte de încheierea anului 2022. Cu toate acestea, nu ne lasă cu mâna goală. Piesa este o baladă de dragoste care îl găsește pe un ritm clasic. Peste un sample din „Prelude” al lui Lamont Dozier, folosit celebru în „Jazzy Belle” de la Outkast și „Pussy Money Weed” a lui Lil Wayne, jocul de cuvinte și livrarea laxă a lui Bagg surprind tensiunea sexuală dintre iubiți, care este la fel de erotică și melancolică. „Quickie” este un imn pe care fanii lui Bagg îl așteptau. Își arată capacitatea de a moderniza sample-uri emblematice din trecut și de a le transforma în ale sale, similar cu „Wockesha”.

Deși producția muzicală a devenit rară de-a lungul anului, Moneybagg Yo a avut totuși un 2022 triumfător. Prezența sa în compilația Gangsta Art de la CMG anul acesta și-a găsit ecou în finala NBA din 2022 cu „Big League”. În același timp, a crescut în mod clar ca antreprenor, extinzând echipa BreadGangg pe măsură ce artiști precum Big30 și Finesse2Tymes înfloresc.

Nu se știe când ne putem aștepta la următorul album al lui Moneybagg Yo. Sperăm că lansarea lui „Quickie” semnalează că va avea ceva special în 2023.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *