Moneybagg Yo colaborează cu GloRilla pentru On Wat U On
2023-01-13 19:37:11

Moneybagg Yo colaborează cu GloRilla pentru “On Wat U On”, o piesa fără restricții, care vine însoțită de un videoclip înflăcărat ce surprinde o ceartă aprinsă despre încredere și infidelitate.
Peste un ritm clasic, cu un bas intens și un aranjament propulsiv de pian, Bagg își exprimă exasperarea față de munca necesară pentru ca romantismul să ajungă departe. Pe cât de atrăgător, pe cât este de adevărat, „On Wat U On” este un hit sigur.

Vizualizatorul adoptă o abordare literală, arătând un cuplu în mijlocul unui argument aprins. Inspirată de scenele din filmul clasic de cult „Baby Boy”, GloRilla găsește un pachet de anticoncepționale pe bancheta din spate când se ridică la o fereastră și îl strigă pe Bagg. Se întoarce spre apartamentul lor și, în sfârșit, afară din nou, unde Glo ridică o piatră mare și țintește spre parbriz pentru a-i arăta cu adevărat furia.

„On Wat U On” apare la o lună după ce Moneybagg Yo a lansat piesa sa emoționantă „Quickie”.
Înainte de asta, hitmaker-ul a apărut în compilația CMG Gangsta Art. Una dintre contribuțiile sale, o colaborare cu Yo Gotti, Mozzy și Lil Poppa numită „Big League”, a fost aleasă drept melodia oficială a finalei NBA din 2022. Moneybagg Yo s-a impus, de asemenea, ca un cercetător suprem și dezvoltator de talente: artistul său, BIG30, a fost recent selectat ca parte a celei mai recente clase Freshman XXL.

În doar câțiva ani, Moneybagg Yo s-a impus ca una dintre cele mai tari voci din club și de pe străzi. Rapperul a fost nominalizat la Billboard Music Awards și iHeartRadio Awards, a primit aprecieri de la publicații precum Pitchfork și New York Times și a colaborat cu vedete de top precum Kanye West, 2 Chainz și YG.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *