Montați-vă boxele pentru Kana Si Si cu GYA și Alex Velea
2023-07-07 19:26:21

Când ai carismă și talent, lansezi o piesă precum “Kana Si Si”. GYA își începe proiectul solo cu o colaborare alături de unul dintre cei mai iubiți și mai cameleonici artiști, Alex Velea. Piesa “Kana Si Si” vorbește despre talentul înnăscut, acea energie care te face să îți întorci privirea și să asculți mai atent, din nou și din nou. Montați-vă boxele pentru această piesă, pentru că vine cu un sound autentic și ispititor.

GYA X Alex Velea – Kana Si Si
Creditele pentru “Kana Si Si” merg către GYA și Alex Velea pentru versuri, către IRAIDA, Achi, GYA, David Ciente, Alex Velea și Manu Marcu pentru muzică, iar pentru producție către David Ciente și Boier Bibescu.

 

,,Vin cu noul meu proiect, de data asta solo. Mi-am dorit asta și sunt super încântată că, în sfârșit, se întamplă și lansez prima mea piesă alături de nimeni altul decât Alex Velea. <<Kana Si Si>> înseamnă în limba romani <<când e, e>> și este despre frumusețe, talent, carismă și are un ritm care sper să vă facă să dansați. Ceea ce mă bucura enorm este că piesa asta, așa cum și celelalte piese ale mele, care sunt scrise în limba romani, sunt ascultate peste hotare, de toată zona balcanică, Bulgaria, Albania și în Turcia. ” ne spune GYA.

 

Deși este la primele sale lansări solo, GYA impresionează de ani de zile scena muzicală prin vocea și prezența sa. Artista a fost vocea proiectului Gipsy Casual pentru mai bine de 10 ani, proiect prin care și-a demonstrat versatilitatea și calitățile vocale. GYA se mândrește cu originile sale și își dorește să ducă mai departe cultura și sunetul autentic romani, combinându-l cu propriul său sound.

 

Alex Velea este unul din cei mai de succes artiști din România, cu peste 20 de ani de carieră, în care a dominat topurile radio și TV, dar și inimile iubitorilor de muzică. Piese precum “Din vina ta”, “Minim doi” sau “Dragoste la prima vedere” sunt în continuare fredonate de o țară întreagă, precum și piese mai recente precum ,,Fake-urile” sau “Spidaci”. Alex Velea este fondatorul proiectului Golden Boy Society unde au fost lansate proiecte de succes precum Golden Gang, Miruna Diaconescu, Arkanian, Omar Arnaout și lista poate continua. Începând cu anul 2009, Alex a compus piese pentru majoritatea artiștilor români de succes, unde amintim de Smiley, Antonia, Sore, Ruby, Corina, doar pentru a enumera o mică parte din ei. Cuvântul care îl descrie cel mai bine pe artist este versatilitatea, întrucât acesta a experimentat foarte multe sound-uri și genuri muzicale de-a lungul timpului, fapt ce i-a adus succes pe vaste scene muzicale. Recent, artistul a decis să reinventeze unele dintre piesele care s-au consacrat, aducând voci din sfera urbană și nu numai, pentru a contura un nou sound. Pe EP-ul ,,Marfă tare” se regăsesc piese precum ,,E Marfă Tare”, ,,Secret Discret”, ,,Din Vina Ta” sau ,,Minim Doi”, de data aceasta în colaborare cu Petre Ștefan, Bvcovia, Albert NBN și the one and only ANTONIA.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *