Moonsound și Jean Gavril inspirație continuă cu lansarea "Dreamers"
2023-12-04 19:47:37

După succesul “Believer”, Moonsound și Jean Gavril colaborează din nou și lansează “Dreamers”, o piesă care nu doar continuă linia inspirațională, a hitului anterior, ci aduce și mai multă profunzime. “Dreamers” este o invitație la introspecție și la construirea încrederii în sine, un refren puternic care susține dorința de a depăși orice obstacol și de a merge înainte cu încredere.

 

“Dreamers” nu este doar o piesa, este un mesaj personal, pornit din propria sa experiență pe care Moonsound dorește să-l transmită tuturor oamenilor. “Am simțit mereu că lipsește ceva din viața mea care să mă îndrume, așa că încerc să transmit prin piesele mele mesaje cu impact emoțional și de încurajare. ‘Dreamers’ face parte dintr-un mesaj mai amplu de încurajare- piesa vorbește despre visurile pe care fiecare dintre noi le are și pe care trebuie sa le mentinem vii și să le urmam”.

 

Fiecare cuvânt al piesei ‘Dreamers’ rezonează ca un ecou al determinării de a nu permite nimănui să ne oprească în călătoria către împlinirea visurilor noastre. “PS: Nu ar trebui să ne pese de ceea ce cred alții și nu trebuie să renunțăm la ceea ce credem noi, cu adevărat.” spune Moonsound.

 

 

Pentru Jean Gavril, “Dreamers” reprezintă un pas nou în cariera sa, o provocare pe care a acceptat-o: “Această lansare vine ca un follow-up după ‘Believer’, piesa care a avut un succes foarte mare și a ajuns la milioane de oameni. Pentru mine, ambele proiecte au fost o provocare, fiind prima dată când am cântat în limba engleză.”

 

Cât despre colaborarea dintre cei doi artiști, Moonsound a spus că Jean Gavril a fost o surpriză și pentru el, chiar dacă au mai lucrat împreună “La piesa ‘Believer’ l-am descoperit pe Jean, un artist cu o personalitate la fel de puternică precum vocea sa. Faptul că nimeni nu și-a dat seama că este Jean, vocalistul, m-a făcut să cred că am descoperit la el o latură pe care mulți nu o știau, cântatul în limba engleză.”

 

Jean a dezvăluit și detalii despre procesul de creație: “Dreamers este scrisă într-un camp muzical. Camp-ul a avut loc într-o cabană la munte, izolați de cotidian, e o piesa care s-a făcut rapid pentru că s-a pus suflet și ne-am simțit bine, sper ca ascultătorii să simtă asta. După aceste două lansări, știu că o să fie o colaborare de lungă durată cu Moonsound”

 

“Dreamers” este disponibil acum pe toate platformele de streaming, reprezentând o nouă etapă în colaborarea dintre Moonsound și Jean Gavril.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *