MoonSound x RoundLight – Easy on me, cadou de final de an din partea INAMEIT
2021-12-17 20:23:00

MoonSound lansează vineri, 17 decembrie, „Easy on me, în colaborare cu RoundLight, o piesă pe care cu siguranță o vei pune pe repeat. Versurile de dragoste se îmbină perfect cu ritmul, reușind să creeze o armonie perfectă. O melodie pentru toate inimile frânte, dar și pentru noi începuturi.

MoonSound se numără printre cele mai apreciate proiecte de muzică electronică de la noi din țară, fiind, totodată, o prezență constantă la festivaluri importante, precum Untold, Neversea sau Deep Forest Fest. De-a lungul timpului, MoonSound a colaborat cu mai mulți artiști internaționali, între care Claptone, Groove Armada, Tube & Berger, Fritz Kalkbrenner.

RoundLight este un proiect bazat pe libertate muzicală, în spatele căruia stă artista ZADI, cântăreață și compozitoare născută în București. Căutând mereu să se exprime prin muzică, ZADI aka Diana Rubinescu, și-a petrecut ultimii doi ani combinând atât scrisul pentru artiști mari, cât și cel pentru ea. Autodidactă, a petrecut zile și nopți în studio, creând o identitate sonoră pentru ZADI, alături de producători de top.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *