MOTi a lansat remixul piesei Those Eyes, cu o energie dintr-o alta lume
2022-01-29 08:23:00

După ce ARTY și Griff Clawson au lansat „Those Eyes”, o piesă venită parcă din altă dimensiune, MOTi ne aduce un remix cu o energie venită dintr-o altă lume.

 

Dacă piesa lui ARTY și Griff Clawson ne încălzea sufletele, acum MOTi vine să ne încălzească trupurile. Remixul piesei „Those Eyes” o să te facă să dansezi, să te bucuri de fiecare moment și să lași în urmă orice energie negativă, pentru că acum totul este despre optimism, curaj și mai ales dans.

 

MOTi este un DJ și producător muzical din Amsterdam. Portofoliul său include colaborări interesante cu artiști internaționali dance și hip hop, printre care: Ty Dolla $ign, Wizkid, Tiësto, Major Lazer și Martin Garrix.

 

MOTi are peste 6,4 milioane de ascultători lunar pe Spotify, iar piesa „Livin’ 4 ya” a trecut de 35 de milioane de streamuri pe Spotify. În plus, acesta este o prezență constantă pe scenele celor mai mari cluburi și festivaluri din lume, printre care Ultra Music Festival, Ultra, Tomorrowland, Creamfields, Electric Daisy Carnival, Electric Zoo, Don’t Let Daddy Know, Parookaville, Hakkasan Las Vegas.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *