Mr. Gong ft. Florena lanseaza videoclipul single-ului "Grateful"
2016-06-17 20:23:06

Scopul oricarei forme de arta este acela de a trezi emotii.

Muzica beneficiaza de un triplu avantaj in acest sens, prin cuvinte si sunete, sentimentele sunt atinse mult mai usor si sigur, iar imaginile ce le insotesc pe acestea doua nu lasa pe nimeni indiferent.

Mr. Gong a creat o piesa in care vorbeste despre sentimentele de recunostinta, gratitudine, o piesa care prin puterea combinata a versurilor, ritmului si a imaginilor din videoclip te invita sa fii din nou copil, sa te rupi din rutina lucrului pentru a zambi si a-ti aduce aminte de toate gesturile, aparent nesemnificative, care te fac fericit.

“Grateful” este o celebrare a micilor bucurii din viata, care nu au legatura cu partea materiala, a clipelor frumoase in care esti inconjurat de cei dragi.

“Grateful” capteaza un moment suspendat in timp in care senzatia de armonie transcende toate grijile cotidiene.

Videoclipul piesei este unic, o creatie absolut incantatoare prin abordare.

Despre piesa, Mr. Gong declara: “Piesa in sine este un mesaj de recunostinta in general si particular fata de un om drag care m-a sustinut, de o persoana cheie din viata mea care m-a ajutat, m-a indrumat cu un sfat la un moment dat, si videoclipul ilustreaza o comunitate de oameni care traiesc in armonie si fericire fiind recunoscatori pentru ceea ce au.

Starea de spirit si ospitalitatea de care am avut parte la fimare, au fost extraordinare, oamenii abia asteptau sa le dau ceva de facut, si erau multi..foarte multi.”

Tu pentru ce esti “Grateful” astazi?

Va astept sa urmarim impreuna videoclipul, apoi sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *