MR. VIK lansează "Te Doi Gasolina", o nouă piesă de dans din proiectul Friday Raggaeton "Piesele mele au devenit virale și pe TikTok"
2021-10-22 13:10:00

Și de data aceasta MR. VIK s-a întrecut pe sine și a lansat o nouă piesă de dans care nu te lasă deloc să te odihnești, “Te Doi Gasolina”! Solistul și compozitorul are mereu noi resurse de petrecere.

Proiectul Friday Raggaeton în colaborare cu Sprint Music continuă cu “Te Doi Gasolina”, o nouă melodie care te face să sari imediat pe ringul de dans.

“”Te Doi Gasolina” este, cum ar veni, sufletul petrecerii, cel care dă foc petrecerii, care alimentează distracția cu gasolina – cu benzină. Oamenilor le dăm gasolină să înceapă petrecerea și pentru fete avem șampanie ca să se încălzească pentru acest party nebun, unde să danseze până nu mai pot. Este o piesă de petrecere, de distracție, ca să fie bine, să ne distrăm”, spune MR. VIK, care a început să fie foarte activ și pe TikTok, acolo unde piesele sale au expunere mai mare și chiar se realizează duete între fani.

“Da, am început să fiu activ și pe TikTok unde am început să primesc o mulțime de filmulețe cu piesele mele noi sau vechi de la fanii mei. Și încet încet îmi creez pagina ca să cresc acolo. Am fost mai mult activ în studio pînă acum și de acum voi fi activ și pe TikTok. Văd că acum în era asta este cel mai important internetul și el te ajută cu promovarea muncii tale. Așa că ne vedem mai des și pe TikTok”, ne-a mărturisit MR. VIK, care este foarte talentat și scoate piese cool pe bandă rulantă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *