Mr. VIK și Tamy fac din nou echipă muzicală pentru piesa Ram Pam Pam
2022-05-10 13:46:55

După mai multe colaborări de succes, iată că Mr. VIK și Tamy revin în atenția fanilor lor cu un nou proiect muzical dansant. Cei doi parteneri muzicali, atât în viața reală cât și în cea din sudioul de înregistrări, au lucrat pentru o nouă piesă reggaeton, “Ram Pam Pam”, însă în limba română, pe care vă invităm să o ascultați în continuare.

După proiectul Friday Raggaeton, Mr. Vik, pe numele său adevărat Vasvary Victor Emanuil, revine cu o nouă piesă, de fapt, o colaborare specială cu Tamy, partenera lui atât in studioul de înregistrări cât și de viață.

“Ram Pam Pam” este o piesă raggaeton în română și are un vibe de dans, îți face picioarele să o ia direct spre ringul de dans. Are un mesaj subliminal, “în seara asta facem <ram pam pam>”. E o melodie specială pentru un cuplu care are chef de o seară cu multă distracție. Piesa este în colaborare cu Tamy, soția mea, noi ne știm de vreo 8 ani, suntem căsătoriți, avem și un copil. Am vorbit mult cu ea inainte de a ne intâlni, am venit de la Satu Mare și nu am mai plecat acasă, iar după un an și ceva ne-am și căsătorit și am făcut și copil”, a povestit solistul compozitor despre propria poveste de viață.

Și tot el ne-a mai spus care îi sunt planurile pentru următoarea perioadă. “O să urmeze o sesiune de piese noi. Pentru “Ram Pam Pam” încă nu i-am făcut videoclip, am tot făcut pentru proiectul Friday Raggaeton, însă am decis să nu mai facem clipulețe, să mergem cu vizualuri sau lyric video și dacă funcționează și piesele au succes și au vizualizări facem și videoclip la melodia respectivă”, a mai spus solistul, în încheiere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *