Mumford and Sons lanseaza single-ul „Guiding Light”
2018-09-24 11:56:29

Mumford and Sons isi incanta fanii cu o supernova muzicala, odata cu lansarea single-ului „Guiding Light”, primul extras de pe cel de-al patrulea album de studio al trupei, „Delta”, care va fi disponibil incepand cu 16 noiembrie.

„Guiding Light” este expresia unei reveniri impresionante – o piesa folk-rock ametitoare, care se construieste treptat si explodeaza brusc, transformandu-se intr-un spectacol frenetic de culoare si energie.

Albumul „Delta” combina diferite forme, culori si texturi muzicale, dorind sa celebreze cei 10 ani de activitate ai trupei. „Delta” este o colectie de piese emotionante, poate cele mai intime si mai sensibile materiale lansate vreodata de Mumford and Sons atat din punctul de vedere al mesajului, cat si in ceea ce priveste compozitia muzicala.

Odata cu lansarea din 2015 a „Wilder Mind” si cea din 2016 a EP-ului „Johannesburg”, Mumford and Sons a exploatat o identitate artistica prolifica, pe care alege sa o integreze si in cadrul albumului „Delta”. Se pare ca formatia britanica a gasit si decis sa nu se abata de la reteta clasica a succesului.

Albumul “Delta” se va lansa pe 16 Noiembrie si poate fi precomandat aici: https://umusic.lnk.to/DeltaPR

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *