Muni Long a lansat EP-ul Public Displays Of Affection Too
2022-07-05 11:16:45

Muni Long a lansat EP-ul “Public Displays Of Affection Too”. Proiectul conține 5 melodii, printre care și single-urile „Baby Boo” cu Saweetie, „Pain” și „Another”.

MTV PUSH a numit-o pe Muni Long ca artist global PUSH principal pentru luna iunie. Pe lângă două interpretări ale hit-urilor ei pentru râvnitul program global, Muni se alătură MTV Push pentru a vorbi despre ieșirea din culisele industriei, proiectul ei inovator “Public Displays of Affection” și cum sunt scrise cele mai bune melodii ale ei.

Cel mai difuzat și interesant artist R&B, Muni a explodat cu succesul „Hrs And Hrs”. Pe lângă faptul că a înregistrat peste 200 de milioane de stream-uri și a ajuns pe locul 1 la Radio Urban & Rhythmic, piesa a ajuns în Top 5 la Apple Music și a ajuns pe locul 17 în Billboard Hot 100.
Muni a fost recent subiectul unui profil aprofundat pentru Nightline de la ABC News și GMA3. Anterior, Muni a interpretat „Hrs And Hrs” la emisiunea The Tonight Show de la NBC, cu Jimmy Fallon în rolul principal. În plus față de artistul MTV Global PUSH pentru luna iunie, Muni a fost numită în programul „On The Verge” al iHeart Radio, BET Amplified, artistul You-Tube On The Rise, You-Tube’s Artist On The Rise, Spotify Frequency Artist, Snapchat Artist to Watch, and Amazon Breakthrough Artist of the Month.

Muni a fost încorporată în istoria Grammy® la prima ceremonie Black Music Collective cu o seară înaintea premiilor din aprilie. Ea s-a alăturat unei echipe de interpreți – Summer Walker, Chloe Bailey, Cordae și Jimmie Allen – în timp ce au onorat rapper-ul revoluționar MC Lyte și cântărețul și compozitorul John Legend. Muni a fost nominalizată la un premiu Grammy® 2022 pentru munca sa pentru albumul Back of My Mind al lui H.E.R. (piesa intitulată „Process”).

Priscilla Renea, originară din Vero Beach, FL, a adoptat numele Muni Long și s-a angajat ca artist solo. „Priscilla este numele cu care m-am născut”, spune ea. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu Muni Long. Ea este neinfricata. Ea are intentie. Ea sunt eu”.” Public Displays Of Affection”, EP-ul ei foarte așteptat (conținând „Hrs And Hrs”) a fost lansat independent prin Supergiant Records în noiembrie 2021 și a devenit imediat un Top 10 Apple Music R&B Album.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *