Mura Masa a lansat remix-ul piesei blessing me
2022-08-19 19:22:23

Mura Masa a lansat remix-ul piesei “blessing me”. Noua versiune a single-ului este împreună cu Kali Uchis și colaboratorii originali ai piesei, Pa Salieu și Skillibeng.

Experimental, neașteptat și emoționant, Kali Uchis a transformat „blessing me” într-un banger picant, cu voci eterice bilingve și melodii aprinse. O colaborare cu adevărat în coliziune mondială, rapperul britanic Pa Salieu și starul jamaican de dancehall Skillibeng apar și ei la reelaborare, după apariția lor virală pe versiunea originală, care a explodat pentru prima dată pe TikTok. O piesă cu un impact global, a ajuns în fruntea topurilor din Jamaica, se află în prezent pe lista de redare B List la BBC R1 și are peste 13 milioane de stream-uri.

Sub suprafața sa hiperreală, “demon time” semnalează o perioadă mai profundă de reflecție pentru Mura Masa. El a început să lucreze la proiect la scurt timp după ce turneul său european în sprijinul celui de-al doilea album R.Y.C a ​​fost restrâns de lockdown. În timp ce lumea acelui disc prezenta amintiri imaginare, explorare emoțională crudă și nostalgie, Mura Masa a mers în direcția opusă: conectând punctele dintre modelarea genului său, povestea de origine Soundcloud și muzica electronică pe măsură ce a explodat pe platforme precum Tiktok pentru a crea melodii care ar putea reprezenta coloana sonoră a vieții viitoare.

De la introducerea în șoaptă – „este timpul demonului” – până la finalul său dezordonat, demon time este o călătorie în necunoscutele nopții și în revelațiile liniștite de care s-ar putea să dai pe drum. Există un sentiment de a duce oaspeții (și genurile) în locuri necunoscute, iar Mura Masa estompează granițele dinamicii artistului/producătorului în ceva mai curatorial.

Nominalizat la premiul Ivor pentru producerea hitului „Just For Me” al lui PinkPantheress, Mura Masa a rezistat întotdeauna unei simple categorizări. Un inovator la fel de mult ca și un muzician, el a fost inclus pe lista Forbes 30 Under 30 și este un artist care a vândut discuri de platină, câștigător al premiilor Grammy (și nominalizat de 4 ori), depășind 2 miliarde de stream-uri. De la educația sa liniștită în Guernsey până la unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, Mura Masa s-a uitat întotdeauna spre unde ar trebui să se îndrepte lucrurile. Un tânăr artist hotărât să facă diferența – Alex și-a lansat și schema de antrenament 3T în 2020, concepută pentru a oferi instruire și oportunități pentru grupurile subreprezentate din sectorul turneelor ​​și muzicii live – obiectivul său privind „demon time” rămâne o constantă într-o situație mereu imprevizibilă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *