Mura Masa colaborează cu Skillibeng și Pa Salieu pentru noul single blessing me
2022-05-29 17:29:00

Mura Masa colaborează cu Skillibeng și Pa Salieu pentru noul single „blessing me”. Totodată, artistul a confirmat, de asemenea, detalii despre viitorul album “demon time”, care va fi lansat pe 16 septembrie. Proiectul cuprinde piesele „2gether”, single-ul recent „bbycakes” (cu Lil Uzi Vert, PinkPantheress și Shygirl) împreună cu mai multe surprize.

Experimental, neașteptat și entuziasmant, „blessing me” îl invită pe Pa Salieu și Skillibeng în universul Mura Masa. Este și un pas în lumea hedonistă a viitorului album “demon time”, care îl prezintă pe artist canalizând încă o dată teme mari și subculturi nuanțate într-un pop futurist palpitant.

De la introducerea în șoaptă – „este timpul demonului” – până la finalul său dezordonat, “demon time” este o călătorie în necunoscutele nopții și în revelațiile liniștite de care s-ar putea să dai pe drum. Există un sentiment de a duce oaspeții (și genurile) în locuri necunoscute, iar Mura Masa estompează granițele dinamicii artistului/producătorului în ceva mai curatorial.

Un inovator la fel de mult ca un muzician, el a fost inclus pe lista Forbes a 30 Under 30 și câștigător de premii Grammy (nominalizat de 4 ori), depășind 2 miliarde de stream-uri și spectacole la Alexandra Palace. De la educația sa liniștită în Guernsey până la unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, Mura Masa s-a uitat întotdeauna spre unde ar trebui să se îndrepte lucrurile. Un tânăr artist hotărât să facă diferența – Alex și-a lansat și schema de formare 3T în 2020, concepută pentru a oferi formare și oportunități grupurilor subreprezentate din sectorul turneelor ​​și live.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *