Mura Masa face echipă cu Lil Uzi Vert, PinkPantheress și Shygirl pentru single-ul bbypancakes
2022-02-27 19:26:02

Mura Masa face echipă cu Lil Uzi Vert, PinkPantheress și Shygirl pentru „bbypancakes”. Noua piesă a artistului prezintă latura sa experimentală, combinând artiști din genuri diferite pentru a își expune viziunea sa despre pop-ul modern.
„bbypancakes” a fost concepută în timpul turneului pentru albumul “R.Y.C”, care a fost anulat din cauza pandemiei.

Piesa evidențiază o perioadă de la începutul anilor 2000, plină de entuziasm cu privire la viitor, înainte de „cinismul pre-tehnologic”. Mura vede aceea perioadă ca o eră plină de noutăți si de sentimentul de traire în viitor, iar acum totul a devenit plictisitor.

Mura Masa este un curator, producător și artist certificat cu discuri de platina și câștigător de Grammy. Albumul de debut, “Mura Masa”, a fost lansat în 2017, fiind realizat în colaborare cu cei mai mari artiști din lume. Proiectul a schimbat percepția ascultatoriilor, despre cum ar trebuie să sune un album modern pop. Artistul a depăsit borna de 2 miliarde de stream-uri, a fost nominalizat pentru premiul Ivor și a concertat la Alexandra Palace, Warehouse Project, dar și la alte festivaluri din întreaga lume. “R.Y.C” a fost o reinventare a propriul sunet, colaborând cu slowthai, Tirzah, Georgia. Albumul a fost laudat de NME, Mixmag, The Times, Wonderland și Dork.

Mura a lansat în 2020 un program de formare pentru femeile de culoare, prin care acestea sunt învățate despre turnee și spectacole live.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *