Mura Masa face echipă cu Shygirl si Channel Tres pentru piesa hollaback bitch
2022-06-27 18:40:53

Mura Masa face echipă cu Shygirl si Channel Tres pentru piesa „hollaback bitch”. Este cea mai recentă previzualizare a viitorului album “demon time”, pe care Mura Masa l-a anunțat recent cu data de lansare pe 16 septembrie alături de cel mai recent single „blessing me”: o colaborare cu Pa Salieu și Skillibeng. Piesa a explodat pe TikTok cu peste 111 milioane de vizualizări globale.

„Hollaback bitch” este un pas mai adânc în lumea hedonistă a albumului. Îmbinând elemente de house, cultură vogue și R&B de la începutul anilor 2000, acesta prezintă reunirea lui Mura Masa și Shygirl (care au lucrat împreună la o nouă versiune a lui Lady Gaga și a piesei „Sour Candy” de la BLACKPINK) în colaborare cu producătorul și rapper-ul din LA Channel Tres. Rezultatul este un pop incitant de futurist.

Noul proiect semnalează o perioadă mai profundă de reflecție pentru Mura Masa. El a început să lucreze la proiect la scurt timp după ce turneul său european în sprijinul celui de-al doilea album “R.Y.C” a ​​fost restrâns din cauza pandemiei. Pentru acest nou album, artistul a mers în direcția opusă: conectând punctele dintre modelarea genului său, povestea de origine Soundcloud și muzica electronica. Există, de asemenea, un sentiment că Alex pășește într-o lume mai curatorială, reunind un mix de oaspeți de clasă mondială, la nivelul întregului gen, pentru a-și realiza viziunea (de la slowthai, PinkPantheress și Lil Uzi Vert la Isabella Lovestory și Erika de Casier).

Nominalizat recent la al doilea său premiu Ivor pentru că a produs „Just For Me” al lui PinkPantheress, Mura Masa nu poate fi restrâns unui singur gen. Un inovator la fel de mult ca și un muzician, el a fost inclus pe lista Forbes 30 Under 30 și este un artist cu discuri de platină, câștigător de premii Grammy (și nominalizat de 4 ori), depășind 2 miliarde de stream-uri. De la educația sa liniștită în Guernsey până la unii dintre cei mai mari artiști ai lumii, Mura Masa s-a uitat întotdeauna spre unde ar trebui să se îndrepte lucrurile. Un tânăr artist hotărât să facă diferența – Alex și-a lansat și schema de antrenament 3T în 2020, concepută pentru a oferi formare și oportunități grupurilor subreprezentate din sectorul turneelor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *