Mura Masa lanseaza single-ul „Complicated”
2018-08-03 14:10:36

Mura Masa a lansat single-ul „Complicated” (ft. Nao), un material original, care continua in mod magistral linia succesului trasata deja de lansarea albumului „Mura Masa” (14 iulie 2017) si a colaborarii explozive cu Octavian pentru piesa „Move On”.

„Complicated” functioneaza dupa o reteta distincta fata de restul muzicii compuse pana acum de Alex Crossan, reusind sa aduca impreuna elemente neasteptate care contureaza o poveste de dragoste incurcata, in care lucrurile nu par a urma un curs firesc. „Complicated” reda sunetul ludic si colorat al muzicii pop, dar ramane fidel si radacinilor, celebrand sirul colaborarilor dintre Mura Masa si Nao.

Influenta artistului Mura Masa este o componenta inovatoare a peisajului muzical actual, reusind sa transforme orice material intr-un veritabil spectacol al revelatiilor. Mura Masa este cunoscut pentru colaborarile sale cu unii dintre cei mai cunoscuti artisti din universul muzicii rap si R&B (cei mai recenti, Octavian si Nao).

Mura Masa este un artist complet, ale carui valente artistice se extind pe mai multe paliere, ceea ce genereaza o abordare spontana, foarte personala si unica asupra muzicii. Albumul „Mura Masa” s-a bucurat de un real succes – doua nominalizari la premiile Grammy, 500 000 de unitati vandute in toata lumea si 1 miliard de stream-uri.

In aceasta vara Mura Masa a oferit un spectacol de neuitat fanilor din Romania, ca headliner in cadrul festivalului Electric Castle. Dupa 50 de show-uri sustinute in anul 2017, artistul de doar 22 de ani isi propune sa continue turneul international si anul acesta.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *