“N-am nici un ban” ne declara Mario Morreti, Sonny Flame si Bibanu MixXL in noul lor single!
2016-05-30 19:01:39

Fiindca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, tot mai multe fete se gandesc deja la plaja, distractie, cluburi, shopping, iar pentru asta si-ar dori o relatie cu un baiat cu o situatie materiala cat mai buna, ele traind pe principiul “banii n-aduc fericirea, dar o intretin”.

“Eram cu Sonny Flame in studio, lucram la un instrumental care ne dadea un vibe pozitiv, am scris prima strofa, astfel am creat o piesa pentru EA, acea femeie pe care orice barbat o intalneste cel putin o data in viata. Piesa a fost compusa si produsa de mine impreuna cu Batrinu Razvan la >Bwoy’R< studio.”, spune Mario Morreti. “In aceeasi seara am inregistrat primele doua strofe si refrenul piesei, iar la cateva zile, Bibanu a ascultat piesa, i-a placut foarte mult si a venit cu strofa trei, care s-a potrivit perfect. ”, povesteste Sonny Flame. Cu alte cuvinte, baietii si mai mult ideea ca este o melodie dedicata tuturor femeilor, dar si barbatilor care considera ca orice femeie merita atentia lui.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam o piesa ce cu siguranta va va cuceri inca de la prima auditie, apoi va astept cu pareri. Sunteti de acord cu mine? Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *