N.G.A, ACLI si Gabi Bagu isi unesc stilurile diferite pentru o piesa cu potențial de hit: Inima franta
2022-12-10 18:34:54

Artiștii N.G.A, ACLI și Gabi Bagu au decis să colaboreze pentru o piesă care poate vorbi pentru fiecare dintre noi în momentele în care ne simțim cu adevărat vulnerabili.

 

Cei trei artiști lansează „Inima frântă”, o piesă plină de emoție, cu care fiecare dintre noi poate empatiza. „Inima frântă” este despre durere, dorință și o dragoste profundă care, în cele din urmă, poate duce la un gol imens.

 

De altfel, când nu ai niciun control asupra efectului pe care ceilalți îl au asupra ta, te-ai putea trezi într-un rollercoaster emoțional în care lupți cu toate emoțiile care te copleșesc. Iar cei trei artiști vorbesc tocmai despre disperarea unor astfel de momente.

 

N.G.A și ACLI, doi artiști urbani care sunt de neoprit pe scena trap din România, și Gabi Bagu, un artist pop care împletește povești prin fiecare lansare, formează o echipă de neoprit, care are toate șansele să ajungă în topuri.

 

„Inima frântă” impune un sound diferit care poate avea influențe puternice asupra întregii industrii muzicale, fiind o piesă plină de sensibilitate, care transmite, în același timp, un vibe urban.

 

„Este o piesă altfel, la care am muncit mult și la care îmi place că se pot observa influențele fiecăruia dintre noi. A fost o plăcere să lucrez cu ACLI și Gabi Bagu, doi artiști foarte originali, cu stiluri diferite, care s-au împletit ca la carte”, a povestit N.G.A.

 

Despre N.G.A

 

N.G.A este un artist nou în industria trap, cu un stil care nu poate fi confundat. Cu un vibe urban specific, artistul are toate șansele să urce pe culmile succesului. Cea mai cunoscută piesă lansată de N.G.A este „3 A.M.”, care a adunat zeci de mii de vizualizări și streamuri, urmata de “Monolog”, o piesa despre viata si a merge mai departe. „Inima frântă” reprezintă prima colaborare a lui N.G.A cu RUL Music si debutul sau intr-o cariera plina de succes.

 

Despre ACLI

 

ACLI este un artist urban care și-a lansat prima piesă în urmă cu trei ani. De atunci, acesta s-a axat pe mixing and mastering, iar fiecare piesă pe care o mixeaza transmite fie un mesaj puternic, fie o energie care nu poate fi ignorată. Cea mai cunoscută piesă lansată de ACLI este „BEATĂ & FRUMOASĂ” care se apropie de 200.000 de streamuri pe Spotify.

 

Despre Gabi Bagu

 

Gabi Bagu este un artist Mattman Music, care a ajuns la inimile multor oameni prin intermediul melodiilor sale, care s-au auzit la unele dintre cele mai mari radiouri din țară. Cea mai cunoscută piesă a artistului, „Nu Ești Tu”, a reușit să adune peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 300.000 de streamuri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *