Nalani își unește forțele cu Connect-R pentru noul single “Low Key”
2021-11-20 18:46:45

După lansarea primulu single „Târziu”, Nalani se întoarce cu o super colaborare alături de Connect-R. “Low Key” este piesa de pop de dragoste perfecă pentru playlistul tău. Vibe-ul urban și tânăr fac din piesă să fie de neratat.

Versurile îi aparțin lui Connect-R, muzica este facută de Connect-R și Alex Cotoi, iar producția de Alex Cotoi. Videoclipul a fost regizat de Quba, diretor de imagine a fost David Mogan, iar producția aparține celor de la Loops Production.

Nalani are 18 ani și vrea să inspire oamenii prin muzica ei. Cântă la pian și chitară și nu își poate imagina viața fără sunete. Iubește muzica soul și R&B, iar printre artiștii ei preferați sunt Beyonce, HER, Jorja Smith, Rihanna, Rosalia și The Weeknd. Din 2020 este parte din Global Records, iar împreună cu Runtree a lansat “Higher” care este inclusă în Dance Alert Playlist pe Spotify, New Music Daily pe Apple Music, este pe locul #26 în Future Hits Romanian Playlist pe Shazam. În Polonia, piesa s-a clasat pe locul #70 în top 200 Shazam Polonia.

Connect-R este un artist arhicunoscut și iubit în România. Și-a început cariera acum mai bine de 20 de ani ca rapper, parte din trupa R.A.C.L.A. Există foarte multe milestone-uri în cariera lui, dar putem aminti că în 2006 cu piesa “Dacă dragostea dispare” a readus pe radio în heavy-rotation genul hip-hop care lipsise pentru ani de zile. În 2009 lansa “Burning Love” care avea să fie și piesa anului respectiv. Un an mai târziu lansa casa de producție “Rappin’ On” alături de Chris Mayer și Nick Kamarera. Acolo s-au produs extrem de multe piese iubite de toată țara, dar 2012 a fost borna care a marcat un deceniu. Aici vorbim de “Vara nu dorm” care este și la aproape 10 ani distanță hit-ul verii. În 2020, Connect-R lansează albumul „Înapoi la zero”, un album care îl reunește cu rădăcinile lui din hiphop.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *