NANE lansează noul single “BBYMM”
2021-10-29 17:00:00

NANE își promovează viitorul album “Cordial” cu primul single “BBYMM”. Albumul are la bază ritmurile R&B, fiind o abordare nouă a artistului. Piesa este despre cum este dragostea înțeleasă în cartiere, o iubire reală, fizică și plină de pasiune. Atmosfera melodiei îți aduce aminte de o vară târzie sau relaxare cu care ne întâmpină toamna mereu.

Versurile îi aparțin lui NANE, muzica este facută de Domino. Partea de mixing și mastering a fost facută de Lu-K Beats la Seek Music.

La momentul actual, NANE este unul din cele mai mari nume ale scenei urbane din România. Piesele lui fac parte din genurile hip-hop, rap, trap și R&B. Totul a început în copilărie cu rockul anilor ’90, dar după descoperirea lui MC Hammer muzica i-a devenit inspirație. După o serie lungă de mixtape-uri si single-uri care i-au asigurat locul în rapul clasic, a venit anul 2015 când și-a schimbat atenția spre un stil mult mai cântat. Din acel moment au urmat albume, piese pe radio și colaborări cu artiști precum Delia, Alina Eremia, Irina Rimes și Roxen.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *