NANE lansează „ROTAȚIE” alături de Amuly, Credit și Solomon
2021-11-20 19:19:41

NANE lansează un nou single de pe viitorul album „CORDIAL”. „ROTAȚIE” este o super colaborare unde Amuly, Credit și Solomon au sărit pe noua piesa NANE. Vibe-ul e de cartier cu un beat energic ce își va face loc ușor în playlistul de party.

Versurile le aparțin lui NANE, Amuly, Solomon, Credit, muzica este facută de Alex Ghinea (911). Partea de mixing și mastering a fost facută de Lu-K Beats la Seek Music.

La momentul actual, NANE este unul din cele mai mari nume ale scenei urbane din România. Piesele lui fac parte din genurile hip-hop, rap, trap și R&B. Totul a început în copilărie cu rockul anilor ’90, dar după descoperirea lui MC Hammer muzica i-a devenit inspirație. După o serie lungă de mixtape-uri si single-uri care i-au asigurat locul în rapul clasic, a venit anul 2015 când și-a schimbat atenția spre un stil mult mai cântat. Din acel moment au urmat albume, piese pe radio și colaborări cu artiști precum Delia, Alina Eremia, Irina Rimes și Roxen.

Amuly are rădăcinile adânci în hip-hop-ul din România. El este un mix între român și arab, carismă și cântări, ce au inspirat arene rapid și ireversibil.

Credit este un artist tânăr din România care și-a început cariera în propriul apartament precum majoritatea. În ultimul timp putem vedea cum roadele muncii lui încep să iasă la lumină.

Solomon este foarte activ din punctul de vedere al lansărilor. Își exprimă gândurile în piese, iar ambiția și talentul îl fac să țintească cât mai sus în topuri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *