Nane și Delia revin cu o nouă colaborare de excepție și lansează clipul piesei În Rai
2021-04-05 13:46:00

După succesul înregistrat atât pe radio, cât și pe platformele digitale, cu single-ul Cum era, Nane și Delia revin cu o nouă colaborare de excepție. Artiștii lansează În Rai, o piesă de dragoste, care acaparează atenția de la prima ascultare.

 

Piesa a fost lansată exclusiv pe digitale timp de o săptămână, perioadă în care a înregistrat rezultate spectaculoase: #9 Top 100 Spotify, #19 trending Youtube (cu artwork). După lansarea clipului, la nici 24h, el se plasează pe #6 trending Youtube.

 

Piesa a fost compusă și produsă de Nane, Costel Domințeanu și Alex Cotoi, iar versurile au fost scrise de Nane.

 

După lansarea piesei exclusiv pe digitale, în doar o saptamana înregistrează rezultate spectaculoase: #9


“M-am gândit la Delia încă de când am scris versurile și am tras primul demo. Știam sigur că nu se poate da greș în combinația asta, mai ales după Cum era. În Rai vine acum cu un sound diferit și cu emoție. Sperăm să vă placă “, a declarat Nane, iar Delia a completat: “Trupa N&D se reunește – Nane & Delia! :))”.

 

Clipul, realizat de NGM Creative (Bogdan Păun – regizor, Alexandru Mureșan – DOP) și Loops Production (producție), îi prezintă pe cei doi artiști în cadre care se succed dinamic și induc o stare de visare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *