NATAN a oprit "TIMPUL" în loc
2016-10-14 15:36:18

Când nu este în studio, nu scrie povești și nu pune note pe portativ, NATAN oprește TIMPUL în loc! Pe rit indian.
TIMPUL este cel mai nou single, semnat NATAN (Eugen Natan Doibani) și e despre TIMPUL lui, al celui ce l-a creat.

“Este a doua piesă lansată în România, sub egida unei case de discuri. Activitatea mea de până acum a fost limitată teritorial în Republica Moldova, unde am lansat peste 100 de piese ca interpret și producător.
Am reușit să țin TIMPUL în loc încă din iulie anul acesta, ca o frumoasă revelație. E piesa oricui a întâlnit iubirea!”, a declarat artistul.

NATAN a început să cânte de la vârsta de 6 ani, acompaniat de mama sa, la acordeon. De-atunci nu s-a mai lăsat de muzică.
A urmat Școala de Muzică din orașul natal, Orhei, apoi cursurile Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, secțiunea Canto Estrada și Jazz.

În prezent, artistul ține TIMPUL în loc și creează cele mai frumoase cântece pentru el și pentru alți artiști consacrați (Andreea Bălan, Anda Adam, Fly Project, John Rivas, Theo Rose, Iana, Alessandra, Nicoleta Nuca și mulți alții).

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună clipul single-ului “TIMPUL”, apoi vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *