NATAN ne da o lectie de dragoste in cel mai recent single
2015-11-22 15:16:55

music-picture (69)

NATAN aduce un suflu fresh in industria muzicala de la noi cu un single de incarcat de emotie si candoare.

“Daca poti iubi” e mai mult decat un cantec, este o reflectie asupra a ceea ce inseamna sa iubesti si sa depasesti un moment dificil prin puterea iubirii. De multe ori se intampla sa complicam ceea ce este simplu. NATAN ne explica:

“As vrea să pot să sensibilizez toti ascultatorii, toti curiosii de a cunoaste ce trebuie să facă pentru a fi fericiti in dragoste, pentru că formula e mult prea simplă – dacă poti iubi, să incerci să iubesti si dacă e să fie, atunci exact asa iubire vei primi in schimb.”

Artistul s-a nascut intr-o familie pasionata de muzica: “In familia mea, mama e o fosta profesoara de teorie muzicala si acordeon, iar tatal meu – un meloman inrait care facea tot posibilul ca in casa noastra sa sune piese contemporane, preponderant muzica anilor ’80”, a marturisit NATAN.

De la 7 ani a inceput sa studieze pian si teorie muzicala la scoala de muzica, iar la 14 ani s-a implicat intr-un proiect hip hop pentru care realiza orchestratii si linii pentru refren pe care le si interpreta. Mai apoi, s-a axat asupra genului pop, compunand si texte atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Pana in prezent, NATAN are la activ trei albume, trei videoclipuri, 10 premii nationale “Slagărul Anului”, peste 60 piese compuse pentru artisti din Republica Moldova (Dara, Nicoleta Nuca, Ionel Istrati) si din Romania (Andreea Balan, Anda Adam , Fly Project, John Rivas, Emil Rengle).

In 2014, s-a numarat printre producatorii fabricii de hituri “Fly Records”, iar la sfarsitul acelui an si-a creat propria casa de productie “Natan Music Production”.

Haideti sa urmarim impreuna clipul noului single semnat NATAN, “Daca poti iubi”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *