Nathan Evans a lansat Catch You When You Fall
2023-03-17 20:51:34

Nathan Evans a lansat “Catch You When You Fall”.
Schimbarea cursului și pornirea într-o nouă direcție necesită curaj. Și totuși căile necunoscute ar trebui să fie întotdeauna înțelese ca o oportunitate. Este exact ceea ce știe compozitorul NATHAN EVANS. Așadar, muzicianul, care a declanșat un hype la nivel mondial în jurul reinterpretarilor sale pentru cântece tradiționale, pornește pe căi necunoscute cu noul său single – “CATCH YOU WHEN YOU FALL” și își încurajează fanii să profite de oportunități în loc să le lase să treacă.

NATHAN EVANS a luat cu asalt inimile cu cover-ul lui WELLERMAN, o melodie veche de 150 de ani, aducând un fenomen muzical în inimile și playlist-urile fanilor săi cu reinterpretările sale. Acum, drumul său îl duce pe tânărul de 28 de ani în direcții noi – un pas important pentru fostul poștaș cu inconfundabilul accent scoțian. Pentru că NATHAN EVANS știe: toți suntem răniți și eșuăm uneori în timpul călătoriei noastre numite viață – dar numai cei care continuă să meargă înainte, pot merge înainte.

Sunetele emoționale ale pianului și vocea unică a lui NATHAN EVANS sunt cele care transportă mesajul CATCH YOU WHEN YOU FALL într-o alta dimensiune. Așa că piesa este un cântec personal de încurajare, cu care artistul nu doar că vrea să-i încurajeze pe alți oameni, ci continuă să-i ducă în călătoria sa personală, care conține multe noi provocări și aventuri cu acest nou capitol pe care îl deschide.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *