Nathan Evans a lansat proiectul de Craciun Merry Christmas Everyone si a anuntat turneul din Regatul Unit
2021-12-05 08:23:00

Nathan Evans a lansat proiectul de Craciun “Merry Christmas Everyone”, care contine 3 piese noi: “Driving Home For Christmas”, “Auld Lang Syne” si “Merry Christmas Everyone”.

Primul turneu din Regatul Unit va incepe pe 16 decembrie, iar Nathan va sustine 7 spectacole in 6 orase.

Dupa un an extraordinar in care piesa “Wellerman” a acumulat peste 2 miliarde de stream-uri, Nathan Evans a devenit unul dintre cei mai importanti artisti britanici. In 2021, scotianul a ajuns pe primul loc in 6 tari diferite, a primit discul de platina in 10 tari diferite. Au fost facute peste 4,2 milioane creatii pe TikTok, iar videoclipurile au fost vizulizate de peste 9,3 miliarde de ori. “Wellerman” a fost pe primul loc in 17 top-uri Shazam, fiind al patrulea cel mai bine vandut single lansat anul acesta de catre un artist britanic. Nathan Evans este primul artist scotian din ultimii 13 ani, ce debuteaza o piesa pe primul loc in top-ul Regatului Unit. Totodata, “Wellerman” a fost pe primul loc in Germania, Olanda, Norvegia, Elvetia si Austria.

“Este pentru prima data cand am lansat ceva pentru perioada sarbatorilor. Cand eram mic, ascultam piese de Craciun de la inceputul lui decembrie pana de Anul Nou. Imi face placere sa pot contribui si eu la aceasta perioada. O sa fie o placere sa-mi intalnesc fanii in noul turneu”, a declarat Nathan despre noile piese si turneul din Regatul Unit.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *