Nathan Evans a lansat single-ul Banks Of Sacramento
2022-10-21 18:45:51

Nathan Evans a lansat single-ul “Banks Of Sacramento”. Nathan duce fiecare dintre cântecele sale direct în topuri și cucerește inimile oamenilor ca o furtună. Acum, prietenosul scoțian, care a declanșat un hype la nivel mondial cu versiunea sa WELLERMAN, s-a întors și aduce un alt clasic cu BANKS OF SACRAMENTO.

Cu noua sa ediție a BANKS OF SACRAMENTO, NATHAN EVANS, în vârstă de 27 de ani, demonstrează încă o dată că este imposibil să ne imaginăm playlisturile oamenilor fără fenomenul sea shanty. La urma urmei, în 2021, WELLERMAN a fost nu numai cel mai popular single oficial din Germania și Marea Britanie, dar și-a petrecut zece săptămâni senzaționale pe locul 1 în Topul Oficial German Single Charts. Așa că nu e de mirare că busola muzicală a fostului poștaș continuă să fie către marele obiectiv de a face oamenii să danseze și să sărbătorească în toată lumea.

Vocea inconfundabilă a lui NATHAN EVANS, cu accentul său scoțian, face ca BANKS OF SACRAMENTO să navigheze din urechi direct în inimă. Așadar, cântărețul, care a fost premiat cu aur și platină, reușește încă o dată să înfășoare o piesă tradițională într-o haină contemporană, fără a-și pierde farmecul unic.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *