Nathan Evans lanseaza single-ul "Told You So"
2021-06-26 18:40:32

Cântărețul și compozitorul britanic, premiat cu platină, Nathan Evans, lansează noul său single, „Told You So”.
Noul single apare dupa succesul global al hitului „Wellerman”, cel mai vândut single din 2021, din Marea Britanie, până in prezent și primul artist scoțian care a debutat pe primul loc, din 2007. Prezentându-și sunetul scoțian, noua piesă marchează sosirea lui Evans: o tranziție de la talentul TikTok la un star internațional și va fi coloana sonoră a verii tuturor.

Pentru a sărbători lansarea noului single, Nathan spune: „Sunt atât de încântat de Told You So și abia aștept să audă toată lumea, este ca un vis împlinit a lansa muzică nouă și sper doar că tuturor le va placea. Aș spune că este un cântec perfect de vară!”

Videoclipul oficial este regizat de Michael Baldwin (care a colaborat si cu The Vamps, Olly Murs, Travis).

La începutul acestui an, cantautorul în vârstă de 26 de ani a condus o nouă mișcare culturală a șantierelor marine. Câștigând sute de milioane de vizualizări pe TikTok și devenind o senzație internațională, Nathan a ajuns pe locul 1 în 10 țări, inclusiv Marea Britanie, acumuland totodata si o jumătate de miliard de ascultari, devenind rapid cel mai mare succes global al unui artist britanic în 2021. A atras atenția lui Brian May și Andrew Lloyd Webber si a avut apariții în întreaga lume, precum Good Morning America, Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway, The BRITs și The Kelly Clarkson Show.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *