NAVI lansează noul ei single și videoclip, Pentru Totdeauna
2022-12-19 16:53:23

NAVI lansează cel mai recent single al său, „Pentru Totdeauna”, al treilea extras de pe noul său EP, „Lacrimi de Unicorn”.

Muzica și versurile sunt semnate NAVI, producția îi aparține lui Cezar Hăbeanu, iar partea de pian este interpretată de Cosmin Farcaș.

Am compus <<Pentru Totdeauna>> într-o perioadă în care am înțeles că momentele cele mai intense nu trebuie să dureze la nesfârșit ca să aibă valoare, că uneori nu trăiesc nici măcar cât fluturii, dar amintirea lor are un ecou atât de puternic încât ne poate schimba cu totul. Este și o piesă despre pasiuni secrete, dar și despre asumare și curajul de a trăi momentul, ca și cum ar fi primul și ultimul.

Cezar Hăbeanu mi-a înțeles viziunea extraordinar de bine și a adăugat, ca producător, exact magia de care aveam nevoie ca piesa să iasă așa, iar pianul lui Cosmin Farcaș a fost ingredientul-minune ca să sune exact cum mi-o imaginam”, spune NAVI.

„Pentru Totdeauna” beneficiază și de un videoclip în regia lui Marian Nica, avându-l ca protagonist pe Ovidiu Voinea – și este filmat într-o atmosferă de toamnă târzie, la mare, așa cum NAVI și-a dorit dintotdeauna.

EP-ul „Lacrimi de Unicorn” este acum disponibil pe toate platformele digitale de streaming și download:

https://ffm.to/LacrimideUnicorn

Despre NAVI:

NAVI este cântăreață și compozitor. Și-a făcut debutul solo în 2014, cu piesa „Picture Perfect”, iar în 2017 a apărut albumul ei de debut, „Songbird”, sub egida Electrecord, cu 14 piese compuse de Navi Grigore și Marian Nica.

Din 2019, NAVI are propriul studio în București, Demisec Records, unde compune atât pentru proiectele ei, cât și pentru alți artiști.

În 2022 a lansat EP-ul “Lacrimi de Unicorn”, primul ei material discografic în limba română, care conține 6 piese compuse de ea și produse de Andrei Grigore, Marian Nica, Cezar Hăbeanu și Gabriel Băruța, în stilurile indie-pop și pop-rock.

În postura de compozitor-textier s-a remarcat prin colaborările cu Morandi, Hotel FM (Eurovision 2011), Foișorul de Foc, RxA, Aurelian Temișan (Mamaia 2012), Roxana Nemeș, Elena Turcu și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *