NCT 127 a lansat albumul "Fact Check – The 5th Album"
2023-10-09 20:00:41

NCT 127 a lansat albumul “Fact Check – The 5th Album”. Proiectul cu 9 piese este disponibil acum.

Track-ul omonim „Fact Check” este o piesă dance combinată cu elementele ritmurilor afro. Versurile exprimă încrederea lui NCT 127 subliniind că nu este nimic de care să te temi, chiar dacă cineva ar încerca să „verifice faptele” comparându-le cu piese atemporale.

Următoarea melodie, „Space”, este o piesă pop, comparând emoțiile îndrăgostirii cu gravitația zero și spațiul. A treia piesă a albumului, „Parade”, este o piesă hip-hop cu un mesaj inspirator care evidențiază energia grupului. „Angel Eyes” este o piesă rock, plină de dragoste și speranță. „Yacht” este o piesă pop răcoritoare, cu sunete vesele. Mesajul plin de speranță al piesei oferă un sentiment de relaxare cu versuri care încurajează ascultătorii să se scuture de griji și stres navigând pe mări. Piesa hip-hop „Je Ne Sais Quoi” prezintă un mesaj energic și optimist de evadare din viața de zi cu zi a orașului, umplându-l cu momentele la care au visat. TAEIL, TAEYONG și MARK au scris împreună versurile pentru „Love is a beauty”, o piesă în care își exprimă frumos amintirile NCT 127. În „Misty”, care a fost co-scris de TAEYONG și MARK, grupul compară gândirea bruscă la o persoană dragă cu o ploaie neașteptată. Albumul se încheie cu „Real Life”, o piesă pop care transmite sentimentul magic de a fi alături de o persoană dragă. Versurile provin din sentimentele calde de a petrece fiecare zi cu o persoană dragă, în ciuda unei realități obositoare și dure.

Fact Check – al 5-lea album al NCT 127 vine după 2 Baddies – The 4th Album, care a debutat pe locul 3 în Billboard 200, făcând grupul doar al doilea artist K-Pop din istorie care a obținut trei albume în clasamentul Top 5. Albumul reambalat, Ay-Yo, a prezentat trei piese noi și a adus grupului al cincilea, și consecutiv, Top 10 în topul billboard de vânzări de albume. Toate cele cinci poziții au atins vârful în primele două poziții ale topului.

NCT 127 și-a lansat recent seria de documentare, intitulată NCT 127: The Lost Boys. Seria documentară este disponibilă pentru difuzare pe Hulu în S.U.A. și Disney+ în toate celelalte regiuni.

[Fact Check – The 5th Album] TRACKLIST
1. Fact Check
2. Space
3. Parade
4. Angel Eyes
5. Yacht
6. Je Ne Sais Quoi
7. Love is a beauty
8. Misty
9. Real Life

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *