Ne-Yo a lansat albumul Self Explanatory
2022-07-18 18:55:29

Ne-Yo, emblematicul creator de hituri R&B, de trei ori laureat al premiului Grammy, a lansat albumul „Self Explanatory”. Colecția de 13 piese susține semnul distinctiv al stilului lui Ne-Yo, aprins de o flacără proaspătă. Cântecul „Handle Me Gently” se bazează pe un groove dinamic în timp ce artificiile sale vocale ies în evidență. Cu o emoție de netăgăduit, el asigură: „Vreau să știi că nu există jocuri pe care să le joc. Nu vreau pe nimeni altcineva, această dragoste a venit pentru a rămâne.”

Corzile deschid scena pentru „Layin’ Low” cu Zae France, în timp ce „U 2 Luv” alunecă pe o linie de bas zguduitoare către o invitație, „Let’s dance until last call”. Pe o chitară acustică, Ne-Yo prezintă o altă latură a lui în „Push Up” [feat. Trippie Redd]. Apoi, există „Want It All or Nothing” unde registrul lui hipnotic strălucește.

Ne-Yo a stârnit inițial entuziasm pentru Self Explanatory cu banger-ul „You Got The Body”, care a fost lăudat de Rolling Stones și VIBE. De asemenea, pe album se află și single-ul favorit al fanilor „Stay Down” [feat. Yung Bleu], care a generat în special 3,6 milioane de stream-uri Spotify și peste 3,2 milioane de vizionări YouTube.

SELF EXPLANATORY TRACKLIST:

Layin’ Low [Ne-Yo & Zae France]
You Got The Body
After Party
Handle Me Gently
Don’t Love Me
U 2 Luv [feat. Jeremih]
Push Up [feat. Trippie Redd]
Proud of You
Call Me Up
What If
Want It All or Nothing
No Loot
Stay Down [feat. Yung Bleu]

Ne-Yo, de trei ori câștigător de premii GRAMMY®, producător de hituri R&B, compozitor, actor, antreprenor și filantrop, a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume. Single-ul său de debut, „So Sick” din 2005, a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 și a fost certificat cvadruplu platină. De atunci, artistul Motown Records/Compound Entertainment a strâns o colecție de hituri, inclusiv „Sexy Love”, „Closer”, „Because of You”, „Miss Independent” și „Push Back” [feat. Bebe Rexha și Stefflon Don]. Trei dintre albumele sale au intrat pe locul 1 în topul Top Current Albums al SoundScan. Ne-Yo s-a dovedit, de asemenea, a fi la fel de puternic cu stiloul său precum este în studio și pe scenă. Nativul din Las Vegas a devenit rapid cunoscut ca un producător de hituri, scriind banger-uri precum „Unfaithful” de la Rihanna, „Russian Roulette” și „Take a Bow”, împreună cu imnul de despărțire al lui Beyoncé din 2006 „Irreplaceable” și cântece pentru artiști precum Jennifer Hudson, Usher, Carrie Underwood și Celine Dion, printre alții. Creditele lui Ne-Yo în film și televiziune includ World of Dance de la NBC, Empire, Stomp the Yard, Save the Last Dance, Battle: Los Angeles, eorge Lucas’ Red Tails, The Wiz Live! și Starz’ Step Up: High Water. Cel mai recent, Ne-Yo a lansat o serie de noi single-uri – „Don’t Love Me”, „You Got The Body” și „Stay Down” [feat. Yung Bleu] – deschizând calea celui de-al optulea album, Self Explanatory.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *