Ne-Yo si Yung Bleu au lansat piesa Stay Down
2021-12-12 20:07:00

Ne-Yo si Yung Bleu au lansat piesa “Stay Down”. Este al doilea single dupa “What If”, care a aparut acum cateva luni. “Stay Down” sunt 2 melodii, deoarece atunci cand incepe partea lui Yung Bleu, instrumentalul se schimba complet.

Starul R&B lucreaza la urmatorul album. Hit-ul “U 2 Luv” impreuna cu Jeremih a fost lansat in 2020, iar de atunci Ne-Yo a mai lansat inca doua piese. “Good Man”, cel mai recent proiect muzical al artistului, a fost lansat in 2018.

Recent, Ne-Yo a aniversat 15 ani de la lansarea albumului “In My Own Words”, care a continut hit-urile “So Sick”, “When You’re Mad”, “Sexy Love” si “Stay”.

Ne-Yo este un cantaret, compozitor, producator, dansator si actor American. Acesta a lansat 7 albume si a aparut in 22 de filme si emisiuni. Acesta a castigat 3 premii Grammy pentru Best R&B Song, Best Male R&B Vocal Performance si Best Contemporary R&B Album, fiind nominalizat la alte categorii de 18 ori. Cele mai cunoscute piese ale artistului sunt: “Closer”, “Miss Independent”, “So Sick”, “When You’re Mad”, “Sexy Love”, “Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)” si “Stay”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *