NEIKED si Mae Muller au lansat varianta acustica a hit-ului "Better Days"
2021-11-21 17:50:07

NEIKED si Mae Muller au lansat varianta acustica a hit-ului “Better Days”. Impreuna cu noua piesa a aparut si videoclipul noii versiuni. Acesta a fost filmat la Lightbox, Vauxhall si regizat de Raja Virdi de la Phase Films, NEIKED filmandu-si partea la Stockholm.

Varianta originala, care contine si vocea lui Polo G, fost lansata luna trecuta si a avut un succes imens, ajungand pe locul 32 in Official UK si pe 29 in the Billboard Hot 100, acumuland peste 80 milioane de stream-uri. Piesa a devenit virala pe TikTok, fiind folosita in peste 235 de mii de videoclipuri.

“Am lucrat asa de mult la aceasta piesa si sunt foarte fericita ca va place melodia. Sunt o fana a muzicii lui NEIKED si Polo G, lucrand cu ei a fost un vis devenit realitate. Sper, ca toti cei care asculta piesa se simt bine, danseaza, canta si se bucura de viata”, a spus Mae despre piesa. Aceasta a mai adaugat, ca se simte privilegiata sa lucreze cu NEIKED si Polo G, care sunt 2 oameni minunati si cu care a reusit sa creeze ceva special.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *