Nelu Popa, artistul cu care cântă Carmen de la Sălciua, e pe val! Saxofonistul a bifat recent un succes uriaș
2022-02-01 23:26:16

Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa sunt de nedezlipit din punct de vedere profesional. Bărbatul se bucură de mare succes în online cu piesele sale cântate la saxofon!

Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa au pornit împreună la drum în urmă cu câțiva ani. Artista a abordat la început zona folclorică. Pe parcurs, a cunoscut un succes colosal în industria muzicii de petrecere.

Unul de oamenii de bază din echipa ei este saxofonistul Nelu Popa. Cântărețul a reușit recent o performanță notabilă în mediul online. Spunem asta deoarece este singurul saxofonist din România care a ajuns în trending pe Youtube cu o melodie 100% instrumentală. Melodia „Manea sax” se află pe locul 25 în trending, o premieră având în vedere că astfel de melodii, cântate doar la instrumente, nu-și fac loc în topurile din mediul online. Piesa a fost lansată în urmă cu mai bine de 10 zile și a acumulat până în prezent peste 335 de mii de vizualizări. Wow!

Produce muzică pentru artiști 

Instrumentistul cu care Carmen de la Sălciua străbate țara în lung și-n lat nu se rezumă doar la cântări. Nelu Popa colaborează produce muzică atât pentru el, cât și pentru alți artiști, la Sonic Studio din Oradea, alături de bunul său prieten Horia Boncuț.

Nelu și-a încercat de mai multe ori norocul și și-a dorit foarte tare să fie vizibil, iar persoana care l-a ajutat din plin în acest sens a fost Carmen de la Sălciua.

„E bine să ai alături de tine oameni cu o energie pozitivă. Am avut norocul să întâlnesc oameni ce mi-au fost alături. Am luat de la fiecare ce a fost mai bun. Cel mai mare impact asupra mea l-a avut Carmen de la Salciua. Mi-a plăcut întotdeauna felul ei de a fi, respectul pe care îl are pentru publicul lui, seriozitatea cu care își tratează meseria de artist. M-am lansat în muzica alături de ea. Am început sa studiem împreună. A fost foarte greu la început. Nu aveam bani să mergem în studiouri, să inregistram piese și să demonstrăm că suntem talentați. Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit. Îmi amintesc ca orice bănuț pe care il câștigam la petreceri mai micuțe și locale îi investeam în clipuri și în melodii. Au fost vremuri grele, dar ne-au ajutat la dezvoltarea noastră ca si artisti…  A meritat tot efortul depus de-a lungul anilor! Pe această cale țin să-i mulțumesc lui Carmen pentru toată încrederea acordată. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce am reușit să construim impreună în cariera muzicală”, a declarat Nelu Popa, cel mai iubit și apreciat saxofonist din România.

Nelu cântă cu Carmen de la Sălciua de mai bine de 13 ani, însă a avut și alte colaborări de succes. Artistul a mai cântat cu Lena Miclăuș și Puiu Codreanu. Chiar recent a lansat o melodie cu Codreanu, intitulată „Pe pat de bani”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *