Netta face echipă cu Mr Eazi pentru Playground Politica
2022-09-04 19:18:33

Netta face echipă cu Mr Eazi pentru “Playground Politica”. Câștigătoarea Eurovision a fost recent lăudată de The Hollywood Reporter pentru „versurile ei pline de umor, personajul ciudat-pop și moda exagerată”, iar piesa de astăzi, un afrobeat fusion jam care îl prezintă pe iubitul artist nigerian, Mr Eazi, reprezintă un moment important din cariera ei revoluționară.

„Playground Politica” este o bijuterie pop și cea mai personală piesă a carierei lui Netta, fiind pentru prima dată când ea împărtășește o reflecție despre adolescența ei când a crescut în Nigeria. Este o poveste despre lecțiile de viață pe care le-a învățat în Nigeria, nuanțată cu o estetică copilărească.

Înainte de a câștiga Eurovision cu hit-ul său monstru „Toy”, Netta și-a petrecut primii ani de formare (mai exact 6,5 ani) în Nigeria, unde a urmat o școală internațională. Toți copiii erau din țări și culturi diferite și „Toată lumea era diferită, așa că nimeni nu era diferit”, a spus ea.

„Playground Politica” surprinde esența Nigeriei ca fiind locul ei fericit, ceva la care obișnuia să se gândească atunci când s-a mutat înapoi în Israel și s-a simțit apreciată de colegii săi.

Vechea rima din Israel „Nadneda” este prezentată în cântec, care se traduce prin „swing away, swing away, down, up, up and down”. Acesta a fost ales în mod intenționat, deoarece Netta își găsea adesea refugiu pe leagăn când se simțea tachinată, „aproape ca și cum leagănul s-ar putea întoarce în timp pentru a mă duce înapoi în Nigeria”.

Apariția lui Mr Eazi pe piesă este mai mult decât un feature. El, ca și Netta, a crescut și în afara țării sale natale și a urmat o școală internațională. „Nu ne-am putut abține să nu simțim că într-un univers paralel am putea fi împreună în clasă.”

Netta a devenit unul dintre inovatorii pop mondiali, transformând genul într-o casă de distracție plină de culoare. De când a câștigat Eurovision Song Contest în 2018 cu „Toy”, ea a cântat la NBC TODAY, a lansat EP-ul „Goody Bag”, a fost invitată la Switched On Pop. În timpul pandemiei, ea a lansat și un EP de cover-uri (“The Best Of Netta’s Office – Vol. 1″) care, inspirat de seria ei de spectacole de pe YouTube cu același nume, includea interpretări ale unor cântece precum „The Times They Are” de Bob Dylan. A-Changin'”, „Barbie Girl” de Aqua și „Supercalifragilisticexpialidocious” de la Mary Poppins.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *