NF a lansat albumul HOPE
2023-04-09 16:00:08

NF a lansat albumul „HOPE”. Cunoscut pentru versurile rapide peste ritmuri de hip hop, NF a construit o bază de fani care i-a adus peste 30 de miliarde de stream-uri globale și l-a stabilit ca unul dintre cei mai consecvenți și ascultati artiști, conectându-se direct cu fanii într-un mod autentic. Materialul “HOPE” are colaboratori pe Julia Michaels în „GONE” și rapperul Cordae în „CAREFUL”.

La începutul acestui an, NF a revenit cu noul single emoționant „HOPE”. Cântecele îl găsesc pe hitmakerul în varianta sa cea mai brută și nefiltrată, în timp ce își evaluează călătoria muzicală de până acum și privește spre viitor. Speranța este însoțită de o imagine adecvată înălțătoare, care surprinde sfidarea și autenticitatea sa.

Urmează „MOTTO”-ul lui NF, despre care The New York Times spune, „la începutul carierei, NF părea ca și cum ar fi interiorizat toate presiunile lumii, dar acum sună liber și calm, înlăturând aceleași presiuni cu o ridicare din umeri.”

În plus, vânzarea turneului NF HOPE TOUR începe astăzi. Turul de 47 de orașe începe miercuri, 12 iulie, la Centrul Schottenstein din Columbus, făcând opriri în SUA, Canada, Regatul Unit și Europa, înainte de a se încheia la Londra, la Eventim Apollo din Bell, duminică, 15 octombrie.

TRACK LISTING
HOPE
MOTTO
CAREFUL (FEAT CORDAE)
MAMA
HAPPY
PANDEMONIUM
SUFFICE
GONE (FEAT. JULIA MICHAELS)
BULLET
TURN MY BACK
MISTAKE
LET EM PRAY
RUNNING

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *